2013. szeptember 16., hétfő

reloaded

Szóval, voltunk megint Tihanyban a hétvégén, ezúttal barátokkal, újra megmásztunk néhány hegyet, újra besétáltunk a faluba, újra visszajöttünk a Nagy-Kopaszon, újra megmutattuk a barlanglakásokat, átugrottunk Füredre ragtapaszért, hogy anélkül,ámde 1 kiló zabpehellyel térjünk vissza, újra fényképezkedtünk a parton, a hegyen, a házban, az úton, a kikötőben, az apátsági templomnál, de én ebben kevésbé, bezzeg a leveleket, bogyókat előszeretettel. Aludtunk sokat, beszélgettünk sokat, örültünk rengeteget.
És volt megint naplementés Tihany is.


Szóval: telefonos fotó, nem photoshop, így jött ki a gépből. tényleg remek képeket készít, megmondom, melyik, Samsung Galaxy S4. futáskor nem viszek mást, csak a telefonom, azzal szoktam ezeket lőni, viszont itt több is készült, mert ahogy visszaértem a kiindulóponthoz, éppen alakult  a sok szín és nekem minden fázisról kellett egy fénykép.

5 megjegyzés:

  1. Ha ez nem fotosop, akkor nem tisztességes. ;-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez olyannyira nem, hogy a telefonommal készült, futás közben csak az van nálam. és egy egész sorozat van, mert ahogy terjedt a szín az égen, úgy nyomkodtam egyre inkább

      Törlés
    2. Igen, tudom, hogy nem PS, Zaza, ha nem vagyok benne 100 %-ig biztos, nem mertem volna leírni. :-))
      Mázlista vagy. (Na jó, egy hős is, a futás miatt, persze.)

      Törlés
  2. Ugye az irigység nem negatív tulajdonság?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mivel magam birtoklom ezt a tulajdonságot,rossz nem lehet. remélem .)

      Törlés