2013. szeptember 12., csütörtök

a fülemüle füttye

Azt a játékot ismeritek, hogy utalnak nektek A bankból és az nem érkezik meg B bankban lévő számlátokra? Iszonyú jó. Az utalás elment, a pénz levonódott, papír van róla, de nem a föníciai fizetőeszköz, csak egy nyomtatvány. Ezzel aztán futkoshattok ahová akartok, az nyer, aki tovább bírja.

5 megjegyzés:

  1. Igen. Játszottuk már. Két nap után kibogozták, hogy megjött, megvan a pénz, csak egy másik számlaszámomon. Ezt én persze nem értettem, csak egyről tudok, de annak az egynek banki berkekben van mindenféle alága. Illetve volt olyan is, hogy vásárló postán keresztül küldte bankba a pénzt, ő tudja miért. Na, akkor a papir egy nappal előbb lett meg, mint a zseton.

    VálaszTörlés
  2. Én is ismerem - nekem az volt a szerencsém, hogy németországi bankból utaltam, írtam a központi (!!!) német emailcímükre gy levelet, és még aznap megoldották a helyzetet.
    (A magyar központi emailcímekről inkább nem mesélnék. Ahol 15 nap alatt dolgozzák fel az emaileket, és 30 nap alatt reagálnak. Khm. Khm. Én így éhen halnék....)

    VálaszTörlés
  3. szuper, mondhatom :( egyik jobb, mint a másik. a mienk előkerült, az utaló személy hatásos fellépése következtében :(

    VálaszTörlés