2013. március 9., szombat

váltás

Na, most az van, hogy ráz a hideg, de már nem úgy ám, ahogy eddig, hanem úgy,  hogy lehagytam a cipzáros zsebet egy táskáról* és olyan levelet kaptam a megrendelőtől, hoyg kiráz a hideg, na.

de az árban sem jelentkezett, de azért nem reklamál ám

6 megjegyzés:

  1. A Fb-on is olvastam, de itt reagálok.
    Gondoltam én is mindenfélét erről, de Rita, ahogy a többiek is írták, szerintem is ez a vevőt minősíti, nem téged. Én nem is értem, hogy miért ilyen türelmetlenek az egymással az emberek - miközben elvárják, hogy mindenki megértő legyen az apró-cseprő hülyeségeikkel kapcsolatban.
    Nem olvastam a levelet, azt is elhiszem, hogy csalódott a vevő, de szerintem mindezt igenis lehet kulturáltan elintézni úgy, hogy mindenki jól jöjjön ki belőle - lelkileg is.
    Fel a fejjel, a sok pozitív visszajelzésre gondolj inkább!

    VálaszTörlés
  2. Hát, ne vedd magadra. Saját magával lehet baja, ha nem képes normálisan kommunikalni. Arról pedig nem te tehetsz.

    VálaszTörlés
  3. Magam is úgy vélem, hogy a stílus az előadót minősíti. Te viszont gyönyörű táskákat alkotsz, és ha 50-ből egy elégedetlen, hát istenem.

    VálaszTörlés
  4. Ritám! Inkább ide írok most én is, nem a fb-ra...
    Csak annyit akartam mondani, hogy maximálisan megértem a lelkiállapotodat...
    Nekem ilyen negatív esetben egy kicsit meghalna a lelkem egy darabja... :/ Talán pont az, amelyiket beletettem a táskába... Hiába a 99,9%-os pozitív visszajelzés, nehéz gombnyomásra túllépni rajta...! Pont azért, mert emberből vagy, mint oly sokan írták...
    Én pl. EZT az embert nagyon szeretem Benned! :) Őszintén kívánom, hogy a lelkedben átalakuljon majd egyszer ez az egész történet... Ölellek! Kriszta

    VálaszTörlés
  5. egyben válaszolok,ha nem bánjátok: szóval, ez arra pl.nagyon jó volt,hogy elkezdjek megint nagyon odafigyelni a részletekre, az apróbb dolgokra, amelyek felett képes vagyok elsuhanni,kell időnként, hoyg valaki szóljon,mondjuk,nem ebben a stílusban szerettem volna kapni, az már egyszer biztos.

    VálaszTörlés
  6. De hol lehet megnézni a táskáidat, amiből lehet rendelni? A meskán nem találom, vagy rosszul nézem?

    VálaszTörlés