2012. július 2., hétfő

Ki iszik a hársfaszörpből? Ki eszik a meggylekvárból?

Azaz eredményhirdetés.

Tehát: az interjúhoz kapcsolódó nyereményjáték határideje tegnap éjfélkor lejárt. Nagyon örülök, mert bár két különböző számot mutat ugyanaz a statisztika, mégis mindkettőt igen rendben találtam, az egyik szerint 1120 személy tekintette meg az interjút (ezt a tekintetet én úgy veszem, hogy ennyien olvasták), a másik viszont 695 oldalmegjelenítést mutat, bármelyik is a helyes, nagyon örülök. :) Én magamat már  régen kivontam a statisztikából, tehát még olyan + 10-et hozzáadhatunk az utóbbi számhoz, gyakran visszatértem, igen. 


A játékban pontosan 260-an vettek részt, azonban volt egy hibás felelet, valaki azt a választ jelölte be a kérdésre, hogy "fogalmam sincs, ez benne volt az interjúban?". Igen, benne volt. A rossz választ adó viszont nincs benne a körben (szigorú vagyok), így 259 ügyes ember között válaszotta ki a random.org a nyertest, aki pedig a 11-es rajtszámot viselő versenyző, 
vagyis: 

Blahó Andrea

Andrea, kérlek, jelentkezz, hogy a részleteket megbeszélhessük!

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy itt volt, hogy olvasta az interjút, hogy kommentelt, hogy megosztotta, hogy velem örült, hogy dicsért ösztönzött. Az interjú természetesen továbbra is elérhető itt, a megjelenés helyén, de létrehoztam egy gyűjtőoldalt is,  természetesen a játékra már nem lehet jelentkezni.
A folytatásról annyit, hogy rajta vagyok a dolgon. :)

5 megjegyzés:

  1. gratulálok a szerencsésnek!
    nagyon örültem a kérdésnek, mert mi is épp két hete készítettünk fenyőszirupot. Minden évben szoktunk hajtásokat gyűjteni, sőt, mikor kapunk még fiatal csalókákat is, isteni szirup készül belőle, télen megfázás, hűlés ellen a legjobb orvosság! :)

    VálaszTörlés
  2. aranyos vagy, Isabella! :)
    nekem is a spájzban figyel már a fenyőrügyes cucc jó ideje, én megelőzésre is fogom hazsnálni, azt hiszem:)

    VálaszTörlés
  3. Gratulalok a nyertesnek es varom a kovetkezo interjut :)

    VálaszTörlés
  4. Klassz dolgot indítottál el, Rita! Tetszett az interjú :-) Gratula a nyertesnek!

    VálaszTörlés
  5. :-) Mikor jön a folytatás?

    VálaszTörlés