2012. július 11., szerda

Helyén kezelve

Úgy terveztem, hogy majd a (sajnos nagyon) közelgő születésnapomon, mintegy feltéve az i-re a pontot, valami frappáns címkét fogok hozzáadni a blogomhoz, hogy betegség, meg fájdalom, esetleg nyöszörgés, halálhörgés, siralom, ám ez az elmúlt két nap megelőzte a korát.
Ha pedig születésnap, akkor elmondom, hogy Jim Elliot, aki nekem példakép és bár rengetegszer olvastam az életéről, időről időre (most is) előveszem,  majd egyszer megírom, hogy miért, szóval, Jim ezt írta leendő menyasszonyának a születésnapjára: "Ezen a héten van a születésnapod. Azt hiszem, 22éves vagy, de nem gondolom, hogy ez ok a gratulációra. Nagyon sokan túlélik ezt a kort. "

6 megjegyzés:

  1. Helyes, mi is túléltük. :o) Sőt, már többet is.

    VálaszTörlés
  2. a 22-t? azt még én is. most pont a duplája jön.

    VálaszTörlés
  3. A születésnapok egyetlen szabálya: nem számolni, ünnepelni! ;o)

    VálaszTörlés
  4. Jé, van más is, aki nemzeti gyásznapnak érzi???

    VálaszTörlés
  5. Jim Elliot nagyon érdekes ember lehetett.A feleségével Elisabeth-el egy női konferencián volt alkalmam találkozni,legfőképpen pedig hallgatni őt. A könyveit egy ideje félretettem, valahogy vannak időszakaik a könyveknek.Most talán újra előveszem...
    A szülinapomon meg töröm a fejem: az utóbbi években keresek egy szép helyet,ahova ÉN vágyok elmenni ebben a kis hazában:egy kastély,egy park és ott lenni,csak úgy lazán.Nem vagyok hajlandó hagyományos szülinapi ünneplésre.

    VálaszTörlés