2012. február 15., szerda

Megrogyva

Valami nagyon elromlott az immunrendszeremben, alapvetően nem vagyok egy (testi értelemben) beteges típus, fertőző beteg is csak egyszer voltam egész életemben, amikor elkaptam az igazi, a rendes, a nagybetűs Influenzát, se bárányhimlő, se kanyaró, semmi, nem szoktam beteg lenni, náthás is évente egyszer, eddig legalábbis így volt, most azonban negyedszer, pontosítok, ezen a télen negyedszer, nem hiszem el. Mint a tüdőbeteg, úgy köhögök, taknyom-nyálam egybefolyik, fáj a fejem, könnyezik a szemem, fájnak a csontjaim és fázom. Nem értem, nem értem, de nagyon szeretném, ha mindenki (all around the world) szánná elesett mivoltomat, segíteni ugyan nem segít, de mivel kiszolgáltatottnak is érzem magam ilyenkor, valamit csak hoz rajtam.

16 megjegyzés:

  1. Talán a szokatlanul nagy hideg, talán a több munka, talán az első betegségből nem teljes felgyógyulás... ilyenek jutottak eszembe a többszöri megbetegedésed okaként. Kívánom, hogy minél hamarabb, teljesen sikerüljön meggyógyulnod!

    VálaszTörlés
  2. köszönöm,igazán kedves kívánság ez, találjon célba nálam, igen....

    VálaszTörlés
  3. Tudod miért vagy most folyamatosan beteg? Mert az elmúlt tizen-huszon-akárhány évben nem lehettél, mert helyt kellett állnod. De most, még ebben is tiéd a világ:)))))

    VálaszTörlés
  4. de hogy erre én meg nem is gondoltam...csak egy baj van, nekem most is helyt kell állnom,ezért nincs ágymelegben való fekvés.a gondolat viszont pozitív, rád vall! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is aggódom nagyon, de...
    Nem is tudom, valahogy minden írásod annyira vidámnak tűnik, még akkor is, ha ilyenekről írsz, mint most. Azért féltelek, gyógyulj már meg.

    VálaszTörlés
  6. jobbulást:) remélem ezzel felvidítalak: miattad, mert sokat írtál róla (és mert nem nyertem egyet Tőled sem :() horgolok magamnak egy moebius sálat:) még csak péntek óta tudok horgolni, de ez a tervem:)

    VálaszTörlés
  7. Szán, szán, szán... :o)
    Meg egy-két fej fokhagyma!!!
    Jobbulást, de egészen ám!

    VálaszTörlés
  8. Legyél ismét kerekegész, de gyorsan ám! Lehet, hogy az egészről a Zsömi-rágta cipő tehet? :-)

    VálaszTörlés
  9. meleg palack es jokivansagok kozepette legyel a paplan alatt :)

    VálaszTörlés
  10. Sokat dolgozol, talán túlságosan izgulsz az egyes vásárok előtt, legyengültél.
    Együtt érzek Veled, de még bírd egy kis türelemmel. Ahogy jön a jó idő, és szerintem jövő héttől már szép lassan, napról napra jönni fog, rögtön jobban leszel Te is!

    VálaszTörlés
  11. Hát, Zazi, remélem, segít, mert én NAAAAAGYON sajnállak!
    (na? segített?)
    :-)

    VálaszTörlés
  12. Jobbulást, mielőbbi gyógyulást. Ajánlom a dr.Theiss-féle Echinachia cseppeket. Megelőzésre és a betegségre is! Nálunk bevált.

    VálaszTörlés
  13. Nálunk a mézbe reszelt gyömbér és reszelt fokhagyma elkeverve, nos... a férjem először nem kapott levegőt... aztán egy óra múlva már nyelni is tudott... és másnapra már visszanyerte 50%-os mivoltát (10ről indultunk szerintem)...

    VálaszTörlés
  14. Jobbulást kívánok (és teljes együttérzésem)! Remélem, azóta pihensz, gyógyulsz bekuckózva, nyugalomban... A pihenés az egyik legjobb orvosság. :)) Finom fahéjas tea, egy jó könyv, a kedvenc levesed és egy izgalmas kötésminta egy gyönyörű fonallal - ezeket kívánom neked, hogy mielőbb makkegészséges legyél!
    Luca

    VálaszTörlés