2011. szeptember 14., szerda

Mindkét fél nagyon

A munkáért nagyon jól fizetnek, csak én meg nagyon béna vagyok.

Ez a ketteske, mármint munka, ez úgy történt, hogy  ennek a cégnek pár hónappal korábban már csináltam egy munkát, amit nemcsak nagyon, de nagyon élveztem (bár iszonyú sok volt), hanem jól is sikerült, mondta is a vezér,  hogy  rögtön az elit alakulatba kategóriába kerültem, és hogy ez milyen jó. Csak valahogy túlkvalifikáltak engem, az a gyanúm, így aztán most nagyon frappáns és jól szerkesztett bejegyzéseket ne várjatok tőlem*, mert szellemi energiáimat beleölöm egy olyan projektbe, amelyhez nem értek, de azt hiszik, hogy igen, így viszont meg kell tenni mindent, szóval, nem marad gondolat a fejemben, nagyon semmi sem marad.
Szombaton még elmegyek workshop-ra (bizony), ahol majd élesben is kell okosakat mondanom, nem kétség, hogy elsőkből lesznek az utolsók, de szerintem a financiális rész is újratárgyalásra kerül. Mármint lefelé.

*ja, hogy eddig sem? az más


6 megjegyzés:

  1. Azért majd mondasz konkrétat is erről a munkáról? Vagy titok? Vagy csak figyelmetlenül olvastam eddig?

    VálaszTörlés
  2. most ilyen top secret-et játszunk, ha vége,megkérdezem,mi lehet belőle publikus. de legfeljebb nagy vonalakban, az biztos,konkrétumok nélkül.

    VálaszTörlés
  3. Hajrá Zaza, higgy magadban! Nézd távolabbról, akkor jobban látszik.

    Na jó, mi meg addig elnézzük, ha nem ide koncentrálsz:-)

    VálaszTörlés
  4. Ügyes vagy, ennél nagyobb feladatokkal is megbirkóztál már, csak előre, csak a feladatra, majd ráérsz gondolkodni a végén :)---ezt szokta mondani Anyukám

    VálaszTörlés
  5. en is drukkolok, legyel ugyes!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Mit is mondhatnék...Hajrá Rita!

    VálaszTörlés