2011. június 11., szombat

Egyszer valaki

azt írta, hogy táskagyár és akkor én az érezhető kedvesség mellett is kicsit megsértődtem, de most meg azt gondolom, hogy ezzel az új státusszal, gyáros vagyok, meg tudnék békélni.

8 megjegyzés:

 1. Szerintem mi írtuk, és álljon itt némi magyarázat, hogy a volt-rosszérzést is eltüntessük: apukánk szokta csordultig-kedvességgel a gyáros státuszt ránk akasztani, ha valamiből sorozatot varrtunk, vagy valami nagyon jól sikerült. Itt jegyezném meg, hogy mondott ő olyat is, hogy cipő és papucs-diák vagyunk, mert csizmát nem varrtunk sose... :o)

  VálaszTörlés
 2. nem tudom, ki írta, láthatjátok, ennyire nem aggasztott, mert éreztem belőle a kedvességet, most meg már szeretem is ezt a státuszt! :o))

  VálaszTörlés
 3. Én nagyra emelem a kalapom,hogy ennyi gyönyörű táskát varrsz, nálam a táska mumus.Nehezen tudom megcsinálni.És azt ,hogy így ontod őket magadból,azt a mai napig nem értem,hogy hogyan csinálod, és bizony irigykedem nagyon!!!♥

  VálaszTörlés
 4. Számomra is rejtély, hogyan tudsz ennyit varrni, kötni, mesélni, olvasni, megnevettetni minket, vásározni, satöbbi-satöbbi, nem is folytatom. szuper vagy na.

  VálaszTörlés
 5. olvasni nem sokat tudok, az éjjeli móka, meg reggelizés közbeni, olyan 10 perces.
  nekem meg az a rejtély, hogy ennyien vagytok, meg az is, hogy én megnevettetlek bennetetek, ez nagyon

  VálaszTörlés
 6. Ó, a gyáros címmel időről-időre engem is megilletnek, de csak nevetek rajta:-) És azt hiszem, ebben a kontextusban semmiképpen nem negatív értelmű:-) Úgyhogy örüljünk, mi gyárosok:-)))

  VálaszTörlés
 7. :)))


  Gondolj azokra a gyárosokra, akik a régebbi időkben voltak.. milyen szép kis patinás, és becsülni való dolog volt!!! :)


  Ui.:

  Amúgy meg én is úgy lennék már kendőgyáros :))

  csak nagyon nagyon nagyon lassan készülnek el...

  :)

  VálaszTörlés
 8. jajj, én pont most kacérkodom a gyáros-léttel. LEgalább gondolatban.

  Nekem a szóról mindig a fekete-fehér filmek jutnak eszembe, ahol apuka gyáros.

  VálaszTörlés