2011. január 28., péntek

Úgy éreztem

magam, mint a szomszéd nő a könyvben, amikor megkérdezte a nagymamát, melyik főiskolára járt, mert fel sem merült benne, hogy esetleg nem is járt, a nagymama ezek után nemcsak, hogy soha többé nem szólt hozzá, de önmagába fordult, hát így érzem magam ezzel a nyamvadt FB-os játékkal, elszégyelltem magam, őszintén.

5 megjegyzés:

  1. Ne tedd, hiszen mindenki ott és úgy hirdet játékot, ahogy akar, és azzal, hogy nem csak a FB-on lehet játszani, nem zártál ki senkit. Szerintem...

    VálaszTörlés
  2. Ugyan már Rita, emiatt ne legyen rossz érzésed! Legalább nagyobb esélyem lett volna nyerni. :D Viccet félretéve, nem lehet mindenhol mindenkinek megfelelni! Ráadásul azonnak korrigáltál, itt is lehet jelentkezni, tehát az esély mindenkinek adott, NE LEGYEN rossz érzésed!!! Neked is az a nagy szived okozza a legtöbb felesleges rágódást. Ismerős. :(

    VálaszTörlés
  3. Meg az az érzés, hogy nem lehet FB nélkül élni, hogy ez természetes és magától értetődő, ez baromság, mégis annak vettem.
    Persze, túlléptem rajta, csak elgondolkodtam.

    VálaszTörlés
  4. Egyetértek az előttem szólókkal, sose szégyelld a dolgot és ne is rágódjál ! :)

    Ha meg nem is hirdetsz játékot egyáltalán, akkor sincs semmi.

    VálaszTörlés
  5. en ertem mitol van rossz kedved. en addig csinlatam wiw-et, amieddig arrol szolt, amit en szerettem, aztan toroltem. fb-hoz hozza sem kezdek. igy is azt erzem, hogy alig latom a a barataimat (hmm hmm)es nem szeretnem meg eg virtualis frontot nyitni.

    VálaszTörlés