2011. január 25., kedd

A szülői értekezletek

a számmisztika jegyében telnek el, én ezt megfigyeltem, ha nem az osztályzatok, akkor a befizetendő összegek ködfelhőjében lebeg 30 szülő. Mi rendszeresen ez utóbbitól varázsoltatunk el, szép, nagy, kövér felhő ez a fejünk felett, olyan Démoklész kardja-szerű.
Két és fél óra alatt nagyon sok szám hangzott el.

11 megjegyzés:

 1. :(
  :D ....én nagyon örülök, hogy az enyém még kicsi, és csak kicsi számokat használunk az oviban, mert nagyon rossz vagyok matekból.....

  VálaszTörlés
 2. Ó, ne is mond, én ma megyek szülőire...
  Nem tudom mi sokkol jobban, a nyavalyás kölök egyre lazább életfilozófiája, mely az érdemjegyeire nyomja rá a bélyeget vagy a forintosított számhalmok, melyek erre-arra, de feltétlenül Be Kell fzetni :[

  VálaszTörlés
 3. Én azt gondoltam, a szalagavatót letudtuk, rendben, levegőt lehet venni, hát tévedtem. De őszintén, minek gulyásleves és sült csirke az érettségi bizottságnak, mondja már meg valaki?

  VálaszTörlés
 4. ne is mondd...ma megyek...szerencse, hogy az egyetemen már nincs ilyesmi, így már csak egyre kell járnom :)

  VálaszTörlés
 5. naneeeee....gulyásleves és sült csirke? ajajjjj...

  VálaszTörlés
 6. Hát most üjjön ott egész nap a szerencsétlen bizoccság kaja, pia, cigi, meg kávé nélkül? Ezt mégis hogy gondolod? Te a kölöknek majd belöksz valami szenyát, azt jó esetben bele is tudja tolni a diónyira rándult gyomrába. Na de a vizsgabizottság komoly fizikai és lelki stresszben van! Enni pediglen köll és kész. Annak örülj, hogy az észkombájn nem libamájat talált ki.
  Amúgy én azt tapasztaltam, hogy ezekkel az ötletgépekkel nem érdemes vitába szállni. Sült csirke? Okés, akkor ugye te megcsinálod, na mond a számokat én fizetek, oszt lépjünk. Mire a csirkesütésre kerül a sor ő maga fog rájönni, hogy mekkora címeres ökör volt, amikor ezt kiötölte.
  Én már jópárszor vizsgáztam, érettségim tulajdonképpen kétszer volt, de sós pogin kívül mást nem kaptak a vizsgáztatóim. Lehet ezért nem vittem sokra???

  VálaszTörlés
 7. Tovább is van, mondjam még? Nem mondom, csak nem értem, ellenben nem megyek szembe az árral, nem én.

  VálaszTörlés
 8. Ez nálunk is így zajlik, szerencsére már csak a kisebbnél :o) Itt viszont én vagyok, aki begyűjti :o))

  VálaszTörlés
 9. Mert az éhes vizsgáztató nyűgös vizsgáztató. De azért valahol nagyon elszaladt a sulitokkal a ló. Vagy a szülőkkel? Sokszor ők csinálják a nagy felhajtást. Tapasztalat. Meséljek?

  VálaszTörlés
 10. Persze, ezt értem, nincs is ezzel baj, csak a felhajtás.... valószínű, hogy ez az iskolában a szokás, a szülőknek több gyermeke is ide jár, már végeztek, a szülők így szocializálódtak.
  Én meg néztem. :o(
  (emlékszem a szalagavatós megjegyzésedre, gondolom, itt is hasonló)

  VálaszTörlés
 11. Húúúú, de jó, hogy mi csak egy szerény vidéki középiskolába járunk, ahol a pogi és a szendvics a divat! Na meg egy kis ásványvíz. És mindenki túléli, még a vizsgabizottság is.
  Eygébként a szülői holnap lesz, de nekem elég volt a szalagavatós előtti! :(

  VálaszTörlés