2010. december 3., péntek

Most nagyon

hasznosan kell töltenem az órákat és a napokat, de az éjjelek egy részét is, ez lehet az oka, hogy miközben a kezeim hasznoskodnak, a fejem teljes haszontalanságon jár, hogy például jövőre átírom a receptesfüzetemet, először majd szépen formált betűkkel, később már sietve, de ehhez legfőképp füzet kell, újfent, mi más. De kell egy füzet a rajzos terveknek is, mert én már annyira összeszedett lettem menetközben, hogy füzetbe firkálgatok, semmi fecni, hogy aztán ne találjam meg, szép füzet kell ehhez is, kockás, az fontos, de a méretét még nem tudom. És kell egy business-füzet is, bevétel, kiadás, megrendelés, nyereség!, ilyenek járnak a fejemben, rend lesz itt, kérem.
De kell egy másik irka a verseknek is, a héten olvastam valami verset a hóesésről, hogy ahogy kint, úgy leszek én bent is egyre fehérebb, de nem találom, megérdemlem, ez nem állapot így.
És naptár is kell, nem is egy, legyen az asztalom fölött egy, velem szemben, ütemezés lesz, jól átgondolt, megfontolt ütemezés, s mivel a naptárban csak nappalok vannak, jövőre nem lesz éjszakázás, de nem ám. Lesz egy zsebnaptár is, de azt már kaptam, céhes és ajándékba, kicsit várom már ezt a 2011-et, használni szeretném már, telezsúfolni a rendkívül fontos információkkal.
És hát a mindenes füzetem, mely nélkül egy tapodtat sem, megint betelt egy, kidobni nincs szívem, ellenben helyem sem,  van még mit javítanom ezen a hasznosság elven, viszont kell egy a következő időszakra is.

Nagyon sok minden kell ehhez az összeszedettséghez.


3 megjegyzés:

  1. Hajrá! Én drukkolok, hogy mindenre legyen időd, és mindenre legyen egy rendezett füzeted! :-)
    de én a bevétel-kiadás nyereséget excelben vezetném, lévén sokkal egyszerűbben, azonnal mutatja az eredményeket :-)
    ha gondolod segítek megszerkeszteni, ha megadod mit szeretnél benne látni :-)
    persze ha ragaszkodsz a füzethez, akkor kell az a füzet is! :D

    VálaszTörlés
  2. Az a baj ezzel a nagy összeszedettséggel, hogy nagyon rövid ideig tart. Nálam mindenképp....

    VálaszTörlés