2010. október 1., péntek

Torna


Az, hogy a tegnapi torna pedig erdei sétává szelídült, úgy történt, hogy érkezésem után M. új DVD-t rakott be azzal, hogy az ország Norbija most nagymamákkal tornázik, én pedig gyanútlan voltam, igaz is, ducikkal már tornáztunk, azt kirázzuk a kisujjunkból (meg a lábunkból, karunkból, hasunkból és fenekünkből is), most jönnek a nagymamák. De amikor a képernyőn megjelent a fitness-guru két napbarnított, karcsú és ránctalan nővel, akik úgy emelgették lábaikat, hogy nem elég, hogy közben természetes mosoly ült az arcukon, de az egyik még (egy vérnyomásemelő gyakorlat közben) valamit az unokájáról is mesélt, akkor meglehetősen morcosan és szájtátva bámultunk a képernyőre, majd a séta mellett döntöttünk, elvégre nagymamák még nem is vagyunk.
És a séta végén leültünk egy padra, eleget tettünk a verbalitás általi megkönnyebbülés gyógyító hatásának, hogy mi egyébként Norbit baromira nem bírjuk, majd ebben megnyugodva hazamentünk.
A DVD sora egyelőre ismeretlen, az erdő ellenben gyönyörű.

7 megjegyzés:

  1. Az unokatesómék még valamikor a kilencvenes években, mikor elérte hazánkat a tornázós videókazetták őrülete, megvettek egy példányt. Barátnőjével időpontot egyeztettek, felvették a kényelmes sportruházatot, kazettát bekészítették a lejátszóba, aztán kimentek a konyhába, megkentek házi zsírral egy-egy jókora szelet kenyeret, bőven megpakolták hagymával, aztán a süppedős fotelből jóízűen végignézték a kazettát.

    Ehhez képest az erdei séta kifejezetten egészséges alternatíva:))))

    VálaszTörlés
  2. Zazikám, ez nagyon édes volt. Végül is a természet lágy ölén kellemesen eltöltöttétek a fittségre szánt időt:o)
    Kató: a sztori csudapofa!

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem minden izom alaposan át lett mozgatva. Még a nevető is:-))))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a nevetőizom tornát:-)Mindenképp egészségemre vált!

    VálaszTörlés
  5. Sztem nekünk is a séta, az is valami, a kicsit nem becsüli! :o)

    VálaszTörlés
  6. Ó de értem mit írsz, ó de értem :o)

    VálaszTörlés