2010. október 2., szombat

Sorrend

Hétvégenként James Bond-ot nézünk, de nem a mostani élő rettenetet, hanem a Roger Moore, Sean Connery változatot, ezekben még úgy van, hogy ő egy angol úriember, akin időnként kifognak ugyan, de végleg sosem, megfelelő tempójú a film, kötni is lehet mellette, meg macskát simogatni, vér csak ritkán folyik, akkor is szolidan és nagyon művérszerűen, megnyugtató a tempó, a sztori, a megoldás, a pasi.
Na de hétközben, akkor nem játszunk nagycsaládos, megülepedett házaspárokat, akkor nyomozunk, méghozzá Las Vegasban, ezt kellett megérnünk, soha ne mondd, hogy soha nem nézel sorozatokat, mert rajta kapunk. Hétfőtől péntekig van az a 45 perc a Híradó után, addigra a DVD már betöltve vár, ez még jár nekünk, ekkor pihenünk, tényleg megyünk még dolgozni utána, de nem ez a lényeg, hanem, hogy szerepet cserélünk, ledobjuk a békés családapa-családanya álarcot, blazírt pofával, az emberi tévelygéseken és rosszindulaton és retteneteken meg nem döbbenve mondjuk ki a verdiktet.

17 megjegyzés:

 1. En JB fuggo vagyok, a mostani kicsit NDK-s Bond-tol tavolsagtartok, de meg ezeket is min 3-szor lattam.
  Viszont a Roger Moore-t nem szeretem:-(
  Sorozat. NY-ban voltam, egy varosnezo buszon, amikoris 20 perc utan hatra fordultam a kedves ausztal nocikhez, hogy megkerdezzem, hogy mi a banatos fenerol beszel az idegenvezeto, mert szavat nem ertem, pedig meg a luisiana-i dialektust is ertem:-) Vihogva kozoltek, hogy hat a Sex and the city helyszineit mutogatja....es a nevek, amiket egy ideig hires politikus felesegnek, szineszeknek hittem a sorozatbeli nevei a libaknak. Eleg szurrealis elmeny volt:-)
  Egyebkent sorozatot csak a vegen nezek, online es csak robbantosat vagy fantasy-t:-)

  VálaszTörlés
 2. Mi meg Péterrel Poirot rajongók lettünk, úgy 2 hónapja. Amint van szabad 50 perc, választunk egy részt :)

  VálaszTörlés
 3. Az elnök emberei (West wings), Szívek szállodája (Gilmore girls).
  Maradva a tuti Roger Moore-os vonalnál Minden lében két kanál.
  Ja és a Bond sorozat tuti. Az új hullámosokat nehezebben veszi be a gyomrunk, de az idők változnak.
  Jó szórakozást.
  (és ismételten rájöttem, hogy vannak még függők :-D)

  VálaszTörlés
 4. Jó társaságban vagyunk! :o)
  Nálunk meg helyszínelő van, de ciki, viszont igaz. :o)

  És James Bond, jaj, a Sean Connery, meg a Brosnan....

  Hiába, mindenkinek van lajstroma. :o)

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Hm,hm egy időben én is faltam a Bond filmeket.Akkor ráadásul leadták az összes részt,azt nagyon imádtam.A világ nem elég levetítése után lettem függő,de az újabbakat még nem láttam.Ami késik,az nem siet:)
  Ma is szívesen nézem őket ha adják a tv-ben.De pl. tegnap este a Valaki forrón szereti volt,igaz nem sorozat,de imádom!:)
  Hétköznapi sorozatokat egyre ritkában nézek,már nem köt le.Pedig régen,hajaj!Sőt néztem a Romantica tv-n is a szirupos sztorikat,ma már nem értem magam hogyan tudtam nézni.:)

  VálaszTörlés
 8. Hát nézd, te kinőttél a sorozatokból, mi pedig bele. :o)
  Igaz, mi csak egyetlent nézünk, de azt nagyon!

  VálaszTörlés
 9. Gyilkos számok, Gyilkos elmék, ha nem tudok aludni, akkor Helyszínelek én is. Monk is jó. Persze nem görcsölök, ha kimarad egy-egy rész és nem ezekhez szervezem az életem.

  VálaszTörlés
 10. de azért jó, nem? Valljuk be, én most jöttem rá. :o)

  VálaszTörlés
 11. ÉN akkor "néztem" a Helyszínelőket, amikor nagyon beteg voltam, azaz gyakorlatilag addig aludtam, amíg az ment. Így a család áhítatos csendben nézte, míg én a hulla megtalálása után azonnal elaludtam, és akkor ébredtem, amikor elvezetek valakit, és Horatio sokatmondóan nézett utána. De most az Isteni sugallat a sztár. Kár, hogy csak egy évad van belőle. A legszívesebben megnézetném az összes kamaszodó kölökkel. :o))

  VálaszTörlés
 12. Vigyázzunk, mert Horatio Miamiban helyszínel, de én őt nem bírom, a CSI csak Las Vegasban jó, Grisom-mal. :o)

  VálaszTörlés
 13. Vigyázzunk, mert Horatio Miamiban helyszínel, de én őt nem bírom, a CSI csak Las Vegasban jó, Grisom-mal. :o)

  VálaszTörlés
 14. Azt én tudom, de tök mindegy volt, mert mindegyiken jókat tudtam aludni - míg egyébként szinte semmit. :o))

  VálaszTörlés
 15. Azért ha én lennék a fő uralkodó a távirányítón,akkor lehet megint rákapnék valamire:))De így,hogy állandó kapcsolgatás van,így nem merek kötődni igazán egyikhez sem.

  VálaszTörlés