2010. október 8., péntek

Burgundik, ha összejönnek / Red- burgundy


Olyan a színe ennek a saját festésű textilnek, mint a burgundié, mély és izzó, ez már nem szégyenlős növendéklány (Szilágyi Domokos), hanem sokat tapasztalt, sokat megélt, sokat látott nő, érett asszony, aki ennek megfelelően is él.
Két táskát is sikerült belőle varrnom, mert én is megfontolt vagyok, józanul számolok és (utána) szabok, az egyik szabad gépi tűzést kapott, a másik mesefáért kiáltott, én pedig engedtem mindkettőnek, elvégre a szégyenlős növendéklány még bennem él.

This fabric is a hand-dyed fabric, last week I had time to dye it. I am satisfied with the result very-very much. It's similar to red Burgundy and to a woman who is aware of the relations of the life. The fabric was enough for two bages one of them wanted free-motion-quilting and the other one wanted fairy-tree application. I have complied with their request because I am aware of the connection of the issues in the life. :o)

Több részlet itt!
More details here!

8 megjegyzés:

  1. Az a tűzött valami gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. Nem igazán tudnék választani, ha kellene:o) Mindkettő szépséges, na jó, talán egy induri-pindurival jobban tetszik a tűzött.

    VálaszTörlés
  3. Nekem az első tetszik, de nagyon nagyon.

    VálaszTörlés
  4. Mindegyik nagyon szép, nehéz választani. Az én szívem a Mesefás felé húz...

    VálaszTörlés
  5. A mesefás tényleg mesés. :)

    VálaszTörlés
  6. Most néztem a kommenteket, és hogy a másiknak van eddig nagyobb sikere. Nálam a mesefa mindig befut. :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is mindegyik...
    Ha választani kell, akkor a mesefás hétköznapra a varrott vasárnapra :)

    VálaszTörlés