2010. október 9., szombat

Mire jó a vásár / At long last

Felraktam a Meskára a kötött holmikat, s mindez Ancsának köszönhető, akivel egy vásárban voltam, s akinek plasztik babafeje a lányaimat mint modelleket volt hivatott pótolni.

Today I could borrow a dress-stand (what's the exact name?) from Ancsa so I took some photos of my knitted hats and sarfs which have already been available in my online shop, here.

Update: visszaléptem, egy már elkelt, hű.

9 megjegyzés:

 1. Ki, milyen "Evelint" választ.

  VálaszTörlés
 2. Tényleg milyen kicsi a világ! :)))

  VálaszTörlés
 3. Nem lehetne inkább Rozi, vagy akármi.
  Nem szeretnék "kombinálni", de a modellemet valóban Evelinnek hívják.

  VálaszTörlés
 4. Felőlem bármi lehet, kivételes alkalom volt, hogy használtam a modellt, Ancsáé, aki a vásárba hozta.
  Ebben az egy megjegyzésben jelent meg Evelin, sehol máshol, most ezt át nem írhatom, ha Ancsa így nevezte el a saját dolgát, de nem hiszem, hogy ez máskor is előfordulna.
  Ez baj, Colette?

  (nem másolás,Ancsa volt a névadó)

  VálaszTörlés
 5. Küldök egy plasztik fejet ingyen és bérmentve, csak legyen más a név, ennyi a kérés, nem több... ez túl van a másolás határain:(
  Múltkor Anaisz kérte, hogy ne így nevezzem őt, utána korrigáltam a bejegyzésemen, vagy ilyet nem szabad?! Jól jönne pedig egy kis reklám, mondjuk erről az oldalról:-)))

  VálaszTörlés
 6. Colette, én ezt nem értem, megmondom őszintén, te is úgy szoktál írni, én is őszinte leszek. A másolás emlegetése kicsit túlment az én határaimon, ezzel baromira megbántottál, nem tagadom. Nem másollak, elmondtam a sztorit, Ancsa bábúja, Ancsa névadása, egy véletlen műve, hogy ezen fényképeztem.

  A reklámot meg nem értem.

  Legyen igazad, leveszem,de ez tüske rendesen.

  VálaszTörlés
 7. Hát... "kombinálni" igazán nem volt érdemes... (Jó volt valamire, őszintén?) Egyébként Evelin becsületes neve a családban mindig is Evelin volt és az is marad, akkor is ha épp nem neveződik azon. De egyébként nem sértődik meg a Plasztik Babafej becenéven sem :)

  VálaszTörlés