2010. szeptember 1., szerda

A Facebook és én / Facebook and me

Teljesen össze vagyok zavarodva ezzel a facebukkal, akárhányszor gondolom, hogy most aztán élek a benne rejlő marketinglehetőséggel, mindig elakadok, úgy az első percben. Pl. lett nekem egy zazálea-oldalam, de van egy, a saját nevem alatt futó adatlapom is, most aztán döntsem el, mit és hová töltök fel. Ezen túlmenően időnként automatikusan megjelenik a blogbejegyzésem, időnként nem, de amikor nem és magam feltöltöm az aktuális bejegyzést, akkor biztos, hogy előbb-utóbb ő is generálja, tehát vagy sehogy sem jelenek meg vagy duplán.
A zazálea oldalon nem nagyon enged fényképet feltölteni, ezt sem értem, ha igen, akkor egyesével, amit megunok, de a kezdőlapon akkor sem jeleníti meg, nagyon unom, nehogy töröljem magam tetőtől talpig.
Ti hogy csináljátok, mondjátok már meg nekem... :o(

Telling the truth I can't understand the operation of Facebook although I would like to make the best of its marketing-opportunity.
It would be desirable if the post written on my blog appeared automatically but ... not. :o( It would be desirable if I could upload my photos but sometimes it doesn't allow to do it. :o( Sometimes I think I should delete my data... What do you think of it?

9 megjegyzés:

  1. Én a fényképeket az indafoto-ra töltöm sokasával, és a blog.hu-n vezetett blogomra egy képet, ami link a fotóalbumra.
    Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs négy blogom különböző tartalmakkal. Nehéz az élet, na! ;)
    Ha tudok segíteni bármiben, nyugodtan írj!

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy igénybe veszlek! :o)

    VálaszTörlés
  3. én is hadilábon állok ezzel a fészbukos miaszongyával. :)nemrég feltettem én is a boltomat,de még akörül sem tiszta minden. :S de küzdök,hátha nem sodor el a technikai fejlődés. amúgy meg időnként semmit sem akar csinálni nekem ez a program,mert úgy dönt,h ő most nem hajlandó megmozdulni sem. :) de tarts ki,én is próbálok.:)

    VálaszTörlés
  4. Ez a fránya facebook nekem sem a szívem csücske! Én is úgy gondoltam, hogy nem hagyhatom ki a dolgot, most aztán nekem is saját néven futó oldalam meg Bakarasz oldal, amivel még nem volt energiám, sem időm molyolni. Már épp azon gondolkodtam, hogy hagyom az egészet a fenébe, mert hát hol lesz nekem időm mindent négy helyre tölteni - lásd: két facebook oldal, Meska, és a blogom, hát kell ez nekem? De most meg már kezdenek megtalálni a blogos-Meskás kolleginák itt is, tehát még nem törlök semmit, majd meglátjuk... Engem idegesít az is, hogy minden billentyűleütésemet közzé teszi a rendszer. Na, jól kipanaszkodtam magam... Bocs.

    VálaszTörlés
  5. Állok rendelkezésére bárkinek, én kevésbé vagyok termékeny teremtő, ellenben a technika ördögével való harcokban eddig elég jól vettem az akadályokat :)

    VálaszTörlés
  6. Én csak egy, a saját nevemen futó fb oldalt csináltam, és nagyon szeretem! Mindenkit megtaláltam, akit akartam, és lassan, de minden furmányra rájöttem. Gondolkodtam én is, hogy legyen egy "Virágos", céges, de fölösleges lenne kétszer, háromszor sőt négyszer föltenni ugyanazokat a dolgokat, blog, Meska, és még két fb. Még mindig vannak olyan dolgok, amiket másoktól lesek el, de hát valahogy ők is kezdték.
    Szerintem jó dolog!

    VálaszTörlés
  7. Sehogy!Utálom,úgy,ahogy van!Még egy időrabló!Bár fent vagyok, de minimális adattal és gyanítom,hogy hamarosan törlöm majd magam "tetőtől talpig".

    VálaszTörlés
  8. Én kb úgy mint te :D Teljes kosz. Van saját, meg sesame oldalam, össze vissza töltögettem fel képeket, de a blogbejegyzések nem jelennek meg, feltölteni meg a csuda fogja azt is. Unom, elegem van, nem foglalkozok vele :)És időm sincs rá..meska,meg blog, és akkor még ez is? Éhh. Miért is regisztráltam? Ja, mert mindenki fenn volt már, csak én nem :D

    VálaszTörlés
  9. Én próbálkozom vele havi egyszer, olyankor jól felhúzom magam újra, hogy pl. mi a frász az a "megbökés", én nem akarok senkit se bökdösni meg piszkálni... nem tudok az üzenőfalra feltenni, nem értem az eseményeket, nem értem a rajongást, az ezer meghívást ismeretlen emberektől(nem blogosok, hanem jóképű barna olasz pasi meg ilyenek... kell valakinek? átküldjem?:)) Szóval káosz a köbön, vagy az agyamban?! és az, hogy hogyan lehetne ezt marketing-célokra használni, az a teljes homály... biztos csak a befutott okos pénzes nők értik a hogyanját, mi maradunk kocavarrók és csóró háziasszonyok örökre...

    VálaszTörlés