2010. augusztus 19., csütörtök

Védelem

Az én top 10-es vágyaim első helyén mindenképpen egy kiegyensúlyozott, stabil és egyszerű személyiség áll, milyen jó lenne úgy elindulni valahová, hogy nem kellene vinnem magammal néhány könyvet (nem egyet), néhány kötést (nem egyet), horgolást, varrnivalót, s nem azon izgulni, hogy ébredéskor Polcz Alaine-ra vágyom, mint más a vajas-lekváros kenyérre, de az éppen nincs nálam, mert arra a hangulatra éppen nem gondoltam bepakoláskor.
Milyen jó lenne egyszerűen elindulni, s hagyni, hogy megtörténjenek a dolgok, akár az is, hogy rossz legyen és fájjon P.A. hiánya, de nem, én előre szeretnék gondolni, hogy majd holnap reggel Csongrádon hogyan is ébredek, ki kell nekem, P.A., esetleg Bergmann, netán Kundera.
Tárgyakkal veszem magam körbe, hogy védjenek és puha fészekmeleg érzésem legyen, mi lenne, ha kipróbálnám néha a valóságot.

3 megjegyzés:

  1. Próbáld ki.
    De hogy jövök én ahhoz, hogy ilyet mondjak? Jól süljön el, bárhogy döntesz is.

    VálaszTörlés
  2. Én is ragaszkodós és előre mindenre felkészülős vagyok,a férjemnek egyetlen tárgya sincs a laptopján kívül, amihez ragaszkodna, ezért nehezen viseli az én pakolászásomat, a csomagok sokasodását.

    VálaszTörlés
  3. Úgy, GUbike, hogy tanácsot adsz és az jó, úgy jössz ehhez.

    Kataca: rengeteg csomag! :o((

    VálaszTörlés