2010. augusztus 18., szerda

Alea iacta est

A kocka, ennek a kockája el van vetve. Bizony, hogy én, bizony, hogy ott, bizony, hogy 4 (négy) napon át és bizony, hogy külön asztallal. Jaj, ne is mondjátok.
Azt mondjuk nem tudom, hogy nem leszek-e ott a (magamnak) kinézett könyv bemutatóján, meg a könyvkötészeti bemutatón vagy a mesesarokban, de őket biztosan hallhatom, még az asztalomnál tolongó tömeg esetén is.

Halálosan izgatott vagyok, ami egyelőre még nem alakult át teremtő energiává, ott pedig különösen az leszek, mindenesetre érdeklődőket, ismerkedőket, ismétlőket, betoppanókat és elücsörgőket előzetes bejelentkezés után fogadok. Meg amúgy is. Csak a meglepetések kora még nem érkezett el számomra, azért mondom.

I am taking part in a 4-day-long fair, in the Jewish Summer Festival, I'm excited, of course. The fair is an the capital and it has a lot of excellent program, so it's difficult for me no to leave my stand (my table) and visit the book exhibition, listen to the tale-tellers but fortunatelly I can hear them. And... yes, I am in a fever.

9 megjegyzés:

 1. Na, jól van akkor! Mégis csak 26-án nyit...
  Jók leszünk, meglátod!!!

  VálaszTörlés
 2. Akkor ha jól gondolom ezzel a blogtalálkozó kérdése is eldőlt:-(
  Most akkor én is válasszam a családi programot, vagy legyek másra kiváncsi:-)
  Vagy egy mégjobb ötlet, csapatostul települjön át a blogtalálkozó az említett helyszínre? No, mi legyen?

  VálaszTörlés
 3. Na hallod 4 nap az nem semmi ám!
  (én még nem tudom milyen :))

  VálaszTörlés
 4. Colette: szombaton nincs vásár, sabbath lesz!

  VálaszTörlés
 5. Hú de cseles:-)Öt nap, ami négy...
  bevallom nem görgettem a hétfőre.
  És milyen szigorú. A többi vásárszervező cég is betarthatná legalább a mi hitünk szerinti vasárnapot, mint pihenőt... bár annak meg még a nevében is benne van, hogy vásárnap:-)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó, nagyon jó.
  Ott is leszek és meg is nézlek jól.
  Puszi

  VálaszTörlés