2010. augusztus 17., kedd

Majd

Van nekem abban tapasztalatom, hogyan kell bemenni egy teli terembe, de még 100 ember farkasszeme sem hoz(ott) lázba, a legjobb mégis az lenne, ha a fal mellett besurrannék, névjegyes kitűző nélkül, végignéznék az arcokon, felismerném X-et, meg Y-t, Z-nél lennék kicsit zavarban, ő az vagy sem, végigkóstolnám a sütiket, megcsodálnám a kezek alkotásait, időről időre a fejem elé húznék valami fotóapparatot, tényleg, egy "sajtó" felirat nem ártana, akkor zavartalanul bolyonghatnék, senkitől nem háborgatván, aztán elégedetlenül hazamehetnék és várhatnám a következő blogtalálkozót, hogy majd akkor leszek bátor. Majd.

9 megjegyzés:

  1. Mint ha én írtam volna.Csak azzal a különbséggel,hogy meg is csináltam egy másik találkozón.Persze volt aki már ismert személyesen,volt aki odajött hozzám,de én sajnos nem bújtam ki az odúmból.Most már bánom.
    (Lehet nagyon unod már a monológjaimat,de muszáj írnom:))

    VálaszTörlés
  2. A "muszáj írni"-t ismerem, tehát nem unom.

    VálaszTörlés
  3. Én is megcsináltam egy közös varráson. Elég ... volt. Utólag szenvedtem tőle és utáltam az egészet. Nem értettem, hogy mit szeretnek ezen mások és mit tudnak annyit áradozni róla.

    VálaszTörlés
  4. Zazikám, ugye nem bújsz bele a csigaházadba ? Ráadásul messze nem leszünk százan, és lesz egy csomó ismerősöd :))
    Én elég nagy darab vagyok, elbújhatsz mögöttem !

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, most merre mozdítlak... de
    ha odaérek, egy pár szót súgnék a füledbe:-)

    VálaszTörlés
  6. Azt szeretnéd, ha úgy csinálnék, mintha nem jönnék rá ki vagy, vagy azt, hogy elsőre megismerjelek?
    Mi segítene? Azt teszem, hogy ott légy...:)

    VálaszTörlés
  7. Ez úgy van, hogy most elhatározom, de az aznap a döntő, tudjátok, mindenesetre igyekszem, jaj...

    VálaszTörlés
  8. Nekem is napok óta ez jár a fejemben... :o)) Alig-alig ismerek személyesen valakit a blogolók közül.. Mindenesetre izgalmas lesz! :o)

    VálaszTörlés
  9. Ugyan már! :)Én tipikusan az vagyok,aki nem mert idegenekhez,vagy kevésbé idegenekhez oda menni,és kérdezgetni, stb. És lám mégis megtettem! :) Ez is a meska pozitív hatása :) Te meg aztán végképp nem bújhatsz el, úgyis mindenki felismer a táskáidról! :)

    VálaszTörlés