2010. augusztus 18., szerda

Amikor ... / Yarn, money... husband

ZM-nek mutatom az új fonalaimat, megcsodálja, de sohasem kérdezi meg, honnan és mikor kerültek a házba, ami lehetne beletörődés, azonban jobban szeretek arra gondolni, hogy fogalma sincs a fonalak-pénz összefüggésről.

When I buy new yarns and show them my husband he never asks me about the price. I guess he doesn't correlate the yarns with money. Thanks God...

13 megjegyzés:

  1. Én is szeretném ezt hinni, de tudom, mert már hallottam róla, hogy tudja.

    VálaszTörlés
  2. Ezzel én is így vagyok. Illetve azzal biztatom magam, hogy tudja, jár nekem valami kárpótlás a többi mizériáért. :o)(Azt meg nem tuja, h a nyavalyám mennyibe kerül. A fonalakkal járunk jobban. :o(

    VálaszTörlés
  3. Magunkra ismertem ezt olvasva. Tudja, de nem mond semmit...

    VálaszTörlés
  4. Nem tudja, nem is érdekli, örül, hogy örülök...
    Ha azt mondom: de ez nagyon drága volt ám... azt mondja: nem baj :-)

    VálaszTörlés
  5. Enyém sem tudja és nem is igazán érdekli, mennyik a fonalak, tudja, hogy ugy sem költöm el a kajapénzt fonalakra. Nem minden pasit érdekelnek az ilyen dolgok és nem mind számoltatja el a nejét, szerintem ez így van jól.

    VálaszTörlés
  6. Nálunk is az a helyzet, mint Csilláéknál. És szerintem nálatok is. Tudja, hogy valamennyi pénzbe kerül, de nem bánja, és nem számoltat el, mert megbízik benned.

    VálaszTörlés
  7. Szerintem az lehet a titok, hogy -okosan- tisztában van vele, hogy jobban jár, ha a felesége inkább drága gombolyagokat gyűjt, mintsem drága nercbundákat.
    Azokat úgyis lefújnák fekete festékkel...

    VálaszTörlés
  8. Szerintem ez minden hobbira igaz lehet, a feleség okos és megfontolt, a férj kedves és belátó. :o))

    VálaszTörlés
  9. Ő a férjek gyöngye, mert nem firtatja ,de szerintem is tudja. Egyébként ők ugyanúgy gyűjtik a műszaki cuccokat ami sokkal drágább.

    VálaszTörlés
  10. Azt, hogy mennyibe kerül, csak sejti. De amíg a huszonxezerforint gyesem mellett legalább 2 hétig nem fejem, hogy adjon már pénzt, addig hagyja. Egy ideig. A 3. adagot már nem biztos, hogy engedi megrendelni. ;)De örülök, hogy leállít, mert erősen hörcsögösködöm az utóbbi időben, és naaaagyon túlzásokba tudok esni.

    VálaszTörlés
  11. Igen, ez is kell, a kontroll, s mert belülről nem mindig jön, kell a külső segítség. :o)

    Csipkebogyó: nálunk bicikli van, szép és drága bicikli. Meg a hozzávaló kütyük. :o)

    VálaszTörlés
  12. :o) Tudom, tudja, tudjuk
    És én még csak most kezdem a hörcsögölést(szerintem titkon rettegi a jövőt)

    VálaszTörlés