2010. június 9., szerda

Legyen a 600. Ulickájáé / Post for Ulickaja

Az azért már nem igazság, hogy Ulickaja így meg úgy, van annak már vagy fél éve is, hogy én őt nagyon akarom, de más is így gondolhatja, mert a központiban egy szál sincs belőle és sosem, az "u" betűs részhez félek közelíteni, de mindegy is, mert közben pedig vonz engem az a ficak, csak éppen nem jutalmaz meg soha.
Kénytelen leszek megvenni (nálunk megszorítások vannak, ez most jelszó és program, csak ne lenne olyan nehéz), de úgy képzelem, hogy majd forgatom a kezemben egyiket, másikat, melyiket vegyem meg, ez is mindegy lesz, mert amikor elolvasom és jól kiörömködtem magam, így képzelem, igen, hogy akkor majd mérges leszek, hogy most kellene a következő, tehát helyben jártam, ott vagyok, ahol elindultam.

Since half year (at least) I would like to read something written by Ulickaja but I haven't found any book by her in the biggest library of the capital - everbody prefers her, it's unfair! I will be obliged to buy ia book although there is austerity in our family (unfortunatelly!) but I can' t do anything else. I must buy it.
After the reading I will be happy ( I guess) and after that I will be desperated again as I needed more Ulickaja, more and more but I won't have other books ... so I will be in the same situation as now. Goose-step, really.

7 megjegyzés:

  1. Tatabányára nem szoktál bejárni néha? Itt a megyei könyvtárban mindegyik kötete megvan, már sikerült nagyon sokat elolvasni belőlük. :-)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem meg csak lazan. Ha ma nem majd holnap bent lesz, en pl mar nem kerestem egy ideje es ott volt. Semmi nem lesz ha vagyakozol ra meg kicsit. A Szonyecska nagyon rendben van.

    VálaszTörlés
  3. Tbányára nem, oda csak emberek miatt megyek, egészen picit vagyok csak irigy, hogy te és már sokat is. :o)))

    Mennyi várakozás elég egyébként? Szeretném tudni, hogy egy hét, három, esetleg 2 nap.Nekem azt jó tudni. De Adél rebesgetett most valamit...!

    VálaszTörlés
  4. A megyei könyvtárban nálunk van előjegyzésre lehetőség: amint lejárt a kint lévő könyv kölcsönzési határideje, nem engedik meghosszabbítani és értesítenek, hogy beérkezett a könyv és néhány napig (asszem 5) félre is teszik, az értesítés postaköltségét (nálunk 100 ft) ki kell fizetni, de szerintem megéri a kapós könyveknél. Érdeklődj utána, nálatok nincs-e ilyen lehetőség vagy esetleg könyvtárközi kölcsönzésre nincs-e lehetőség (ha nálatok nincs az a könyv, áthozzák más könyvtárból).

    VálaszTörlés
  5. parhazzal odabb is kolcsonozheto, szonyecska, medea, eletmuvesznok, nincs elojegyzes, postakoltseg sincs, tagdij se, es ki is szallijak. assam

    VálaszTörlés
  6. Pedig megéri kivárni!!! Kölcsönadnám én neked, csak kicsit messze vagyunk egymástól....

    VálaszTörlés
  7. Csak egy kicsit nyafogtam és jöttel a felajánlások, van is, lesz is nekem saját élményem, hurrá! :o)

    VálaszTörlés