2010. június 16., szerda

Emlék / Memory

Az asszociáció furcsa képződmény, nekem a Starbucks-ról most már mindig és örökké a versailles-i pályaudvarral szembeni kávézó jut eszembe, reggel ott kezdtünk minden alkalommal, a vonaton elkortyolgattuk az adagunkat, miközben én jól bebámultam a házak ablakain, meg a Louvre is, mert a kávézóban végeztünk minden alkalommal, eltelve élményekkel, a fáradt lábam felrakhattam a székre, nem szóltak rám, csak mosolyogtak, de a brüsszeli reptér is, mert a meetingek után ez kijárt nekem, csupa-csupa jó emlék, hát szeretem is, ahogy azt kell, meg akarom tartani emlékeimben.
Most majd gyűjtögetek emléket itthon is, mert lehet, mert kell, mert akarom és szeretném.

About Starbucks? It occurs to me... when we were in Versailles we always begin our day in the Starbucks, opposite to the railway-station there is a Starbucks, during our way to Paris we had time to drink our coffee as I was looking in the houses. And the Louvre, we always finished our day in this coffee-shop, dead tired but full of experiences, nobody prohibitid me to put my legs on the chair. And the airport in Bruxelles after the meetings ... I always turned into it as I thought I had richly deserved it - lots of fine memories.
I would like to bear in my mind.
Now I can collect such experiences in the capital too, hurrah! :o)

3 megjegyzés:

  1. Ez jo;-), egy baratom mondta, hogy Londonban majd menjunk el egy NAGYON jo helyre... Starbucks:-)
    Amerikaban nekem allando helyem volt barataimmal. Ui. minden sarkon van belole es fel sem tunt, hogy valami extra lenne... de teny, hogy a tazo teat imadtam:-)

    VálaszTörlés
  2. Óh, hát én ezt a teát nem is ismerem, elmegyünk együtt, közel van hozzátok! :o)

    VálaszTörlés