2010. június 17., csütörtök

A püspöklila / Purple


A táskán, tudom én, nem látszik semmi különleges, pedig az első perctől kezdve nekem ez szívügyem, Mammka kérte tőlem, csak az a püspöklila, az ne hangzott volna el! Nyeltem én egyet, meg kettőt is, de még hozzájött a geometria is, ott már el is vesztem volna, de nem hagyhattam, hát varrtam. És az sem látszik a táskán, hogy 3 tűt törtem el, bizonyosan a nagy igyekezet miatt, én annyira precíznek akartam ezt a táskát, hát még a cipzár is ki akart fogni rajtam, de a hátára már nagy örömmel varrtam a léha négyzeteket, geometria ez is, csak lazább.
A szabásmintát kitalálni sem egyszerű nekem, a rajzolás sem, még talán a szabás sem, a varrás sem, de úgy látom, még a sorrend felsorolása sem.

This bag was sewed for Mammka one of my regular readers who is more than a reader only. She would like to surprise her female friend with it. I was worried about the colour, purple, my God, I don't like this tone of the purple but I wanted to sew it. It was difficult enough for me to find out the pattern, to find the suitable colours, the zip seemed to be much for me, I have broken 3 needles... but I am ready and happy with it. All-important: Mammka is happy with it. It was worth to sew it, yes.20 megjegyzés:

 1. És ennek a szépségnek nem adtál nevet? Még sorszámot se? Hát szabad ilyet?

  VálaszTörlés
 2. Gyorsabb voltál, mint én, még írtam a bejegyzést,de résen vagy! :o))))))

  VálaszTörlés
 3. Ez nagyon-nagyon jóóóóó!

  VálaszTörlés
 4. Ugye,ugye milyen szépséget varrt Zazálea????Szegény...most derült ki-eddig mélyen hallgatott róla-hogy milyen kínokat állt ki a varrásával.
  Ajándéknak megy tovább, egy képzőművész hölgynek,akitől megkérdeztem,hogy mi a színe és milyen formák legyenek a táskán és hát,pont Zazát terheltem meg vele.DE ő ,ugye mennyire bírja a gyűrődést? Csodát hozott ki,pedig az nehéz,ha az ember lányának nem a szíve csücske a szín,meg a díszítés.
  KÖSZÖNÖM ZAZA!!!!!!!!Szuper vagy!!!!!

  VálaszTörlés
 5. 1. nem terheltél
  2. nem kínok, csak teremtés (nagyképűen szólva)
  3. saját magam által termelt izgalom

  Ennyi, nem több, Mammka! :o))))

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű lett, megért 3 tűt:) nagyon is...

  VálaszTörlés
 7. Ez a táska csúúúúcsszuper!!!!!!!

  VálaszTörlés
 8. Mammka: Zaza a múltkor az én családi táskámmal harcolt...szerintem ott is volt kínok kínja, egy része leírva, másik része csak a sorok között olvasható.
  Legfeljebb nemet mond, amikor majd megkérem egy téli táska elkészítésére, részben ennek a mintájára :)

  VálaszTörlés
 9. Tetszenek a beírások,nagyon tetszenek!!!!:)Ugye neked is Zaza????:)És igazad van: teremtés.

  VálaszTörlés
 10. Nem látszik rajta, hogy küzdöttél vele. :) Szuper ez is!

  VálaszTörlés
 11. Mammkának már írtam:Csodás lett!Biztos sikere lesz :)

  VálaszTörlés
 12. Nekem sem színem, de ez nagyon szép lett !

  VálaszTörlés
 13. Hú! Nekem meg de! Imádom a lilát! Gyönyörű ez a táska! És bizony látszik rajta, hogy megdolgoztál vele! Hatalmas munka lehetett!!!
  Minden elismerésem tiéd! :)

  VálaszTörlés
 14. Puszilok mindenkit, jó éjszakát! :o)

  VálaszTörlés
 15. Nagyon-nagyon szép lett! Én szeretem a lilát, de ez az árnyalat nem nagyon jön be. De kárpótol a minta. Tényleg szuper!

  VálaszTörlés
 16. Mikor megláttam azt mondtam, hogy Huuhúúú!Ez nagyon jó lett! Nem is zöld egyáltalán!

  VálaszTörlés
 17. Szépséges lett!!Teli találat.:))

  VálaszTörlés