2010. május 4., kedd

Reggel

Hogy mitől függ, hogyan tekintek egy-egy előttem álló napra, ma sem értem. Hogy mit rejt, s ez mennyire áll rajtam, azt sem. Hogy a reggel elképzelthez képest hogyan tudom megtölteni, azt sem.
De ma lesz benne főzés, varrás, kötés, piacozás, ennyi remek dolog, ennyi töltekezés, s hihetetlennek tűnik, ha néha ugyanezen dolgokra ellenkezőleg gondolok. Például ezt sem értem.

6 megjegyzés:

  1. Milyen unalmas is lenne, ha minden nap egyformán telne és mindig ugyanazt éreznénk! :o)) Így szép az élet, ilyen színesen... és kiszámíthatatlanul!

    VálaszTörlés
  2. Jó kis tervek.Nálam már kora reggel óta zúg a vasaló, és nem lesz megállás,varrni is szeretnék, meg tornázni....Ma reggel már sütött a napocska és pihenten ébredtem.Nálam ez a meghatározó tényező a továbbiakat illetően.Szép napot!

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik, hogy ennyire vállalod a személyiséged - általad annak vélt - árnyoldalát is.

    VálaszTörlés
  4. Nem tehetek mást, mert ez is én vagyok, ezt legalább megtanultam, olvashattad a másik blogban. De még küzdöm az elfogadással, küzdöm.

    Az, hogy süt a nap, jó irányba terel, az már egyszer biztos. Bár nálunk esőre állt reggel, mostanra (11) csodás nap kerekedett. :o)

    Unalmas lenne, az igaz, meglepetés nélküli, talán nem is kellene, nem tudhatom, mert egyelőre a másik oldal játszik.:o)))

    VálaszTörlés
  5. Kedves Zazálea!
    Küldjél légy szíves egy mailt a fokolomp@gmail.com címemre, mert nem jeleníti meg valamiért a gépem a te címedet. Olyan boldog vagyok a nyeremény miatt!!!!
    Szép "mai" napot! Itt már süt a nap!!

    VálaszTörlés
  6. Jó ha van mit tenni, akkor a hülye gondolatok elkerülnek...

    VálaszTörlés