2010. április 17., szombat

Zöldek, kékek

Lassan megtölthetek egy valóságos és egy virtuális polcot is olyan termékekkel, amelyeknek a "kis szépséghibás" címet adományozhatom, pl. ennyi bármitartóra még nekünk sincs szükségünk, pedig. Van amelyiknek a cipzárbevarrás része siklott egy kicsit félre, van, amelyiknek az applikációja lett mégsemolyan, de a legutóbbi a kedvencem, amikor is a ragasztóspray a vatelinről átmászott a felső rétegre, három pöttyöt hagyván maga után, aminek aztán sem sikálás, sem áztatás, de semmi nem segített, persze, ez egyébként egy jól sikerült applikáció és cipzár után alakult így, naná.

Az pedig olyan fura, de egyben jó is, hogy vannak, akik a már eladott termékek között is nézelődnek, ők azok, akik megemelik a Meskán töltött szintidőt, az egyik kérte, hogy egy sokkal korábban varrt irattartót a hozzávaló kulcstartóval együtt, nem lehetne? Varrtam rögtön kettőt is, mert Kriszta írásából tudom, hogy ez hatékonyság, ennek növelésére nekem van nagy szükségem, be kell látnom.

Azon sem ártana elgondolkodnom, hogy ez a sok -tartó utótag miért fordul elő mind a varrásomban, mind a szövegemben ilyen gyakorisággal., s akkor az alkalmazásukról még nem is beszéltem.


6 megjegyzés:

  1. No, ez nekem igen-igen tetszik!:)))

    VálaszTörlés
  2. Neked minden, megfigyeltelek :o)))

    VálaszTörlés
  3. Tán nagyon hasonlít az ízlésünk... lehetséges?;D

    VálaszTörlés
  4. Én is unalmas lehetek már, hogy folyton tetszik, amit csinálsz. :P :) Pedig nem is vagyok zöld-kedvelő, de ezek akkor is bejönnek. :)

    VálaszTörlés
  5. Muffin és a zöld-kék párosítás! Fincsi!

    VálaszTörlés
  6. Lovely!
    I link you on my blog :D

    Laura from Italy

    VálaszTörlés