2010. március 17., szerda

Kis esti bölcsesség

Ha a gombostűt (készült Kínában, persze) nem tudod beleszúrni a tűpárnádba, ne remélj sokat, a textilbe még kevésbé fogod tudni. Ellenben a fenekedbe, oda remekül beleáll, ott nem görbül.
Tanulság: lényeges a megszúrni kívánt (vagy nem kívánt, de rendelkezésre álló, esetleg útban lévő) felület konzisztenciája.

10 megjegyzés:

 1. Saját tapasztalatból beszél az ember..))??!!

  VálaszTörlés
 2. Megőrülök a sz...r gombostűktől. Én kis naiv azt hittem, hogy abból is csak egy fajta van, a jó. Na ennyit az én tudásomról... De tényleg, hogy lehet nem szúró gombostűket gyártani???

  VálaszTörlés
 3. :)))))) Jót nevettem én is.:)

  VálaszTörlés
 4. Vagy a lábujjba, ha leesett és így találod meg... Réges-régen a kezdetekkor vettem egy doboz prym márkájú gombostűt, az az igazi! Nem tudom, lehet-e még kapni, de már többen megjegyezték, hogy milyen remekül "szalad" az anyagba.

  VálaszTörlés
 5. Saját tapasztalat, persze, a fene esne beléje. :o)))

  Gondolom, ti is ismeritek ezt, túl a vidámságon... :o)

  Az a baj, hogy én elhagyom őket, vagy ők vesznek el, nem tudom, de ha vennék drágábbat (ami jó is, mert van olyan, ami drága, mégsem), félek, elhagynám. Akkor is mérgelődés lenne a vége, úgy látszik, nem menekülhetek előle.Vagy így, vagy úgy, belefutok. :o)))

  VálaszTörlés
 6. Képzeld, nekem egyszer volt egy adag, aminek annyira rosszul "gyártották" a hegyét, hogy mindegyik egy aprópici kampóban végződött. :-)
  Ezt persze csak akkor vettem észre, amikor bőszen szúrkáltam volna az anyagba. :-)

  VálaszTörlés
 7. Légy pozitív: az nem áll bele a fenekedbe. ja, hogy nem is azért vetted, na igen... :o))

  VálaszTörlés