2010. március 15., hétfő

Bánatféle

Egy kicsit szomorú vagyok, bánatos, mert bár naponta legalább 200-an olvasnak, mégis kevesen reagálnak komment formájában, nem tudom, ez érdektelenség, vagy nem akarnak megbántani, de én meg várom még a kritikát is, jaj, most kicsit lehangolt vagyok, azt hiszem, jobb, ha befejezem a kántálást.

17 megjegyzés:

  1. Te nem az a típus vagy, akit "el lehetne intézni" egy "Jajj, de szép!" kifejezéssel.(én olyan vagyok:))
    Paprikához visszatérve: nem vagyok hajlandó idegenben nőtt paprikát, paradicsomot venni. Annyira kényszerérett, vegyszerrel szépített, aromaszegény...hiába is csorgatja lánykám a száját.
    Táska:láttam már hasonlókat tőled. Nekem csak a piros az, ami esetleg tényleg "harcias" és nem is annyira a te színed. A fazonról pedig valamikor az elsők között írtam.

    VálaszTörlés
  2. Ne legyél szomorú, mert szeretünk ám!!! :)))

    VálaszTörlés
  3. Pont ugyanazt tudnám csak írni, mint Mici.
    Volt nekem is olyan pillanatom amikor majdnem bánatos lettem hasonló tapasztalások miatt de aztán mélyen magamba néztem és megállapítottam, hogy biza én sem hagyok minden általam látogatott és számomra tetsző blogban minden megjegyzésnél.
    Gyarlóak vagyunk, no! :-)

    VálaszTörlés
  4. Zaza: én ugyanígy vagyok.:(
    Szinte alig ír valaki....Szerintem nálad többen...:)

    VálaszTörlés
  5. Én is ugyanezzel küzdök...Bár igaz én is ritkán írok.
    De akkor most írok...Mindennap benézek hozzád. Megállapítom, hogy nagyon szépeket készítesz, és továbbra is jövök, de lehet, hogy keveset írok..))

    VálaszTörlés
  6. nekem pont ma okoztál azzal örömet, hogy benéztél hozzám, köszönöm! persze vissza kukkantottam és bár új vagyok még feléd, de jövök még, jövök...

    VálaszTörlés
  7. Szépeket varrsz, és szeretünk :))
    Te se sűrűn kommentelsz pl nálam :))
    Nekem a régi fejléced jobban tetszett.

    VálaszTörlés
  8. Én sokszor visszafogom magam, mert kicsit szószátyár vagyok (:D) és nem szeretnék folyton előtérbe tolakodni, mindenbe beledumálni. :)
    Azért olvaslak, bólogatok, meg persze, írok is, hisz tudod. :)

    VálaszTörlés
  9. Jó, hogy felfeszegetted ezt a témát:-))) Igazából ma mindennek van egy felfutása, aztán egy gyors mélyrepülése... valahogy a blogvilágban is így mennek a dolgok... lehet, hogy még egy kicsit gyorsabban, mint az élet más területein. De ezen ne szomorkodj, ha úgyis tudomásod van róla, hogy hányan jártak nálad, akkor majdnem mindegy, hogy beköszöntek-e! Egyébként meg jól csinálod, mert ha választ vársz, akkor kérdést kell feltenni:-)))))És akkor most nem kérkednék a számadataimmal, de a kommentek számában mégis megvernél:-))))))

    VálaszTörlés
  10. Mindenkinek igaza van, mindenki átment ezen is, mindenki túlélte - hát én is túl fogom. :o)
    Köszönöm a sok megjegyzést! Igazán..

    VálaszTörlés
  11. Azt hiszem az is az oka, hogy egyre több a blog, aminek már a végignézegetése is borzasztó sok idő. Meg meg is szoktuk már, hogy bizonyos helyeken minden tök jól néz ki, mégsem lehet mindig azt írni, hogy jajdejó, mert az meg milyen unalmas már.

    VálaszTörlés
  12. Én is úgy gondolom, ahogy Anyahajó írta,sok a jó blog,és ha minden bejegyzéshez kommentelnék, az egész nap azzal telne.Ne keseregj, minden rendben .

    VálaszTörlés
  13. hasonlókat gondolok, mint Anyahajó... már félek új, meg új blogokba "beleszeretni", egyszerűen nem megy... időben:(

    VálaszTörlés
  14. Szerintem fontosabb adat az, hogy hányan jönnek naponta, mint hogy hányan kommentelnek.
    Én pl. readerben olvasom a blogokat, mert úgy a leggyorsabb, de ennélfogva a kommentelés elég ritka dolog nálam.
    Persze tudom, mennyire jól esik :)

    VálaszTörlés
  15. Szerintem neked belul kell eldonteni, hogy mit szeretnel, miert kell a blog. Ha kepeket mutatsz, akkor sajna nehez az `ez megint nagyon jo lett`-en tul reagalni, mert ugye a sokszepblog....
    DE! nekem ugy tunik nem ez a baj. Szoval Colette-tel ertek egyet es kerdezni kell!!!
    Egyebkent meg egyutt csondben ulni es hallgatni sem rossz:-)

    VálaszTörlés
  16. Én általában azért nem írok sokat - úgy általában -, mert nem hiszem, hogy bárkit érdekelne a véleményem. Én így vagyok kódolva. De azért jövök. :)

    VálaszTörlés