2009. május 22., péntek

Vegyesen, csak vegyesen

1. A talpamon újabb 2 akkora hólyag van, hogy eldöntöttem, a lábammal van a baj, nem a cipőkkel. Csak azt nehezebb, ugye, lecserélni. Ez rossz.
2. Már csak egyet kell aludni és megyek festeni!!!! Bea édes volt, azt írta, hogy akkor most nem magolok, hanem pacsmagolok.... :o))) Ez jó, nagyon jó.
3. Nem voltam a héten úszni, kezdem magam partra vetett halként érezni. Ez rossz.
4. A mai ebédünk az ésszerűség és a szükség jegyében komponálódott, mert a hűtőben fonnyadt spárgán, paradicsomszószon kívül nem sok minden árválkodott, így a fantasztikus, új, de régóta vágyott wok-serpenyőm újabb bevetésen volt - s miközben még sült, sistergett a zöldség, én bementem valamiért a szobába. 20 perc múlva mentem ki és nem égett oda közben az ebéd. Ez jó, sőt még annál is. Tefal, te mindenre gondolsz, tényleg.
5. Egy remek quiltet találtam ki az elmúlt napok szenvedései között, jó kis színekkel, belső tartalommal, mindennel. Majd meg kellene varrni. Ez is nagyon jó.
6. Azt mondja a konzulensem (dr. ketteske), hogy tegeződjünk már. Nekem ez is jó.

Úgy látom, hamisítatlan amerikai filmhez méltóan a jó ismét győzedelmeskedett a rosszon, így panaszom nem lehet. Csak az a láb, az ne lenne... :o))))

6 megjegyzés:

  1. De jò màr! En tudtam, hogy mindig a jò gyozedelmeskedik.
    Az èn wokomat nekiadtam az Anyukàmnak, mert èn nem tudtam mit kezdeni vele, o pedig folyton hasznàlja, ès nagyon elègedett vele. Igy van a vilàg kiegyensùlyozva. :-)

    VálaszTörlés
  2. Végre,hogy ismét a jó győzedelmeskedik a rossz felett!Szeretnék itt is gratulálni az elért sikereidhez!És ez is annyira JÓ!

    VálaszTörlés
  3. te figyelj,te drága! Nekem úgy rémlik,hogy valami csinos ruhába tetted magad a napokban ,meg smink és említetted a cipőt is,amit ugye nem mostanában kéne bevetni. nem lehetséges,hogy mégis az a ludas????Hmm????
    Annak meg nagyon örülök,hogy sok a jó.:)

    VálaszTörlés
  4. Így is van - igazi happy end! ...csak az a láb ne lenne ott a végén...

    VálaszTörlés
  5. Aranyos az ugráló kislány figura, amit ehhez a bejegyzéshez tettél. Ez is jó.
    (Reméljük, nem azért ugrál, mert fáj az egyik lába, hanem örömében)

    VálaszTörlés
  6. Papucsban fogok életem végéig járkálni. Abból is csak a bő lábfejűekben. :o)))Akivel holnap találkozom, majd megláthatja...

    Köszönöm a gratulációt, mindenatkit szeretnék egyenként megölelni, mert gondoltatok rám és szurkoltatok. Még egyszer, ha lehet kérnem, 2 hét múlva. Te jó ég, már csak másfél... :o((

    VálaszTörlés