2009. május 19., kedd

Hát

Hát végülis 24 órával az államvizsga előtt nem is voltam nagyon izgatott a szakdolgozati eredményemet illetően, és mondjuk az sem aggasztott, hogy fogalmam sincs, mégis milyen kérdéseket tesz majd fel nekem a konzulens. Minek, ugye, nem vagyok én olyan izgulós fajta. :o)
Ezzel együtt is, amikor rám telefonáltak ma, hogy végre leadásra került az értékelő lapom tokkal-vonóval ... mit mondjak, tudtam örülni. Hát kérem szépen, ötöst kaptam erre is, s az obligát 3 kérdés helyett eggyel szúrta ki a szemem a konzulens, ami triviálisnak nem nevezhető, de izgalmasnak annál inkább, így aztán én szakdolgozat-védésre nem készülök, én írtam, a fejemben kell, hogy legyen.
Mindenki más három kérdést kapott, ettől aggódhatnék is akár, de én biztatónak érzem.

Most már befordultam a célegyenes felé, s a fejemet is beillesztettem a csatornába, szerintem lassan meg is születek. :o)


8 megjegyzés:

  1. Gratula! :o) + szép az új blog design

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy,mondom én mindig :-D

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus!!! Nagyon örülök neked!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok ! Nagy munkád van benne.
    Most már lassan jöhet a pihi.

    VálaszTörlés
  5. Hát csak ügyesen, én néha jobban, néha kevésbé jobban izgulok a számvitel vizsgám miatt, ami 13 óra múlva kezdődik,(az államvizsgámtól nem féltem ennyire mint most), de hát a kedves miniszteri munkatársak csak jó feladatokat állítottak össze, már azért is, mert holnap én ünnepelek, vagy engem ünnepelnek, nem is tudom!:)

    VálaszTörlés
  6. Köszi, lányok, mindenkinek.... majd beszámolok!

    Marvika, mi akkor együtt szenvedünk- örülünk- ünneplünk... :o))) Éljenek a vizsgázók!

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok neked! Ne izgulj, de azért majd mesélj!

    VálaszTörlés