2009. február 1., vasárnap

Mert kötök is


A vitaindító bejegyzésem este 10 óráig 134 látogatót generált, milyen érdekes... Ennél csak az érkezett 20 megjegyzés az érdekesebb, én úgy érzem, személyiségszeleteket kaptam a nagy egészből véleményekbe csomagolva, ami nekem jó.

Egyébként meg kötök is, a Középső szeretne egy pulóvert, és bár a fonálból próbáltam vagy háromféle mintát, ami a teljes repertoáromat le is fedi- egyik sem volt az igazi. A választás végül a Fürge Ujjak plasztikai sebésszel való találkozásából született Amelie első számára esett (ami egyébként az 52. évfolyam, 2008/10. számot viseli magán), egy körgalléros pulóverre. Ezt csak kötni kell, semmi gondolkodás, belebonyolódás, sort sor után, bár azért a fogyasztásnál elbizonytalanodtam, nekem mást jelent a leírt stratégia, de majd kiderül.


Talán tavaszra elkészül, mert azért az a napi fél óra, amit a Híradó megnézésével, a napi aktualitás (vagy annak hitt) kivonatának megismerésével (s így kötéssel) töltök, az nem túl sok. Márpedig én ennyit töltök a házibálvány előtt. Hírekből elég, kötésből kevés.




8 megjegyzés:

  1. Zaza! ne idegesíts,hogy te ilyen szuper vagy!!!! Rögtön összeomlok.....jájjjj!

    VálaszTörlés
  2. Szépséges lesz! És nagyon jó a fazon is (már amennyi látszik a képen::))

    VálaszTörlés
  3. Mammka, áruld már el, mitől vagyok szuper, mert én ebben a pulóverben nem látom a magam tehetségét... Te! Nem vagy egy kicsit elfogult?... :o))

    Bea! Szép a színe, de remélem, türelmes a csemete....

    VálaszTörlés
  4. Na ne!!! Kezdesz erősen konvergálni a tökéletes felé...

    VálaszTörlés
  5. Zaza! na látod? Edige is hasonlóan gondolja...:)

    VálaszTörlés
  6. De nem tudom, mire föl...de nem iskérdezem, elfogadom, ha-ha-ha...

    VálaszTörlés
  7. Ebben aztán jó sok munkád lesz. Sokszor-sokszor ugyanazok a sorok, csak arra gondolok. De az eredmény kárpótol majd mindenért! ;-)

    VálaszTörlés