2008. november 15., szombat

Erős küzdelmem...

... volt az idővel, meg ezzel a valamivel is, amit megígértem, hogy megmutatok. Hát, elkészült, nézegetem nagy örömmel és közben hálatelt szívvel gondolok a mai technikai lehetőségekre (úgymint számítógép, meg internet, meg blogolás, meg egyebek, amiket nem is ismerek), meg mindazokra, akik kiváncsiak a a végeredményre. Mert ha nem mondom nagy szájjal, hogy ekkor meg ekkor megmutatom, akkor ez (sem) biztosan nem készül el, félúton már teljesen mást akartam volna varrni, kitekingettem egyéb teendők felé, de aztán arra gondoltam, hogy itt nyilvánosan valljak szégyent?
Így aztán neki-nekifeszültem, amit meg úgy mondok, mintha legalábbis egy királyméretű takarót varrtam volna kézzel, pedig csak erről a kis vacakról van szó, nekem mégis akkora energiámba telt. Az még csak hagyján, hogy a héten későn keveregtem haza, meg az is hagyján, hogy a fejem zsúfolásig tele volt teljesen felesleges információkkal, amelyekkel valamit kezdenem kellett (volna), s ilyen állapotban milyen jó dolog kikapcsolni ezt az agyi zsibvásárt valami kreatív tevékenységgel, de akkor meg kiderült, hogy még béna is vagyok, mert összesen 12 tűt törtem el, ami már önmagában is hihetetlen nagy birkózásokat sejtet. És akkor még nem beszéltem arról a remek ötletemről, hogy ne csak vastag vatelin alkossa a táska vastagságát, hanem legyen benne táskamerevítő (vagy mi a fene), ami azt jelentette, hogy egy merev felületet kellett szabad gépivel tűznöm...persze, lazán és kreatívan, ahogy kifolyik a kezem közül. :(

Arról meg nem beszéltem, hogy a táska most is elég nagy, de igaziból félúton én már gyanút fogtam, hogy mi a frászt is varrok én, mert jó, hogy praktikus a nagy táska, de ebbe már a fél világ belefér, a másik felére nem tartok igényt inkább. Így aztán nem varrtam hozzá azt a néhány blokkot, ami által talán nem szakad majd le a kezem. Mert a nők minden rendelkezésre álló helyet betöltenek, értsük ezt most úgy, hogy ha van a hely a táskában, akkor még 2 liter tejet beraknak a másik 4 mellé.

Ennyi bevezető után jöjjön a táska, íme:

A képet én csináltam, meg is látszik rajta, de majd hazajön Zoltánművész és a Nikon-jával kattintgat egyet-kettőt, akkor majd jobban érvényesül, mert vannak rejtett értékei is. :)

Viszont azt kell mondjam, nagyon elnevetgélték a lányok ezt a kitalálósdit (amin meg én nevetgéltem jókat), így aztán úgy döntöttem, 2 nyertes lesz. Az egyiket azok közül, akik komolyan vették a játékot (ez már önmagában is ellentmondás), egyre tippeltek és még jól is, a másikat azok közül, akik mondtak mindenfélét, ömlesztve... :):):):)
Volt nagy öröm, mikor olvastam a bejegyzéseket, volt nagy öröm, amikor kész lettem ezzel a csodával és van nagy öröm, hogy egyáltalán kész lettem. :) Így lehet, hogy bevezetem ezt a dolgot és ha valamire szükségem van, akkor csak annyit teszek, hogy sejtelmesen, titokzatosan bejelentem, hogy valami készül, majd szabok egy határidőt, ami főképpen nekem határidő-és akkor biztosan megvarrom.

A sorsolásra holnap kerül sor, de lehet, hogy még ma este. A közjegyzőm ugyan nincs kéznél, de ettől függetlenül hivatalos lesz és tiszta. :) Mármint a sorsolás. Fotók készülnek, bemutatom, a táskával együtt. :):):)


11 megjegyzés:

  1. Le vagyok nyűgözve!!!!nem látszik rajta a kínlódás,mármint úgy értem,hogy nagyon szép,precíz munka.
    Fú,te aztán ügyes vagy!!!!!
    Nekem is ki kellene kínlódnom egy táskát,de nem érzek rá kényszert...:)

    VálaszTörlés
  2. Hűha, ez nim is kis Valami, hanem méretes Valami:o)
    Szuper lett!! (12 tű....végülis annyit megér!)

    VálaszTörlés
  3. Óóóó,ez nagggyon jó lett ám és igenis legyen jó nagy !Szerintem a legtöbbünk csak Mary Poppins táskájába tudná rendesen bepakolni minden nélkülözhetetlen cuccát :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon nagyon szuper, tetszik, és tökéletesen látszik a fotón. (Bár szívesen belenéznék :)) )

    VálaszTörlés
  5. Ne merészelj bele tejet rakni !!!
    Visszaolvastam a hozzászólásainkat, nem is vagyunk annyira komolytalanok, igenis tippeltünk, volt aki többször is ! És kár lett volna félbehagyni, most boldogan és elégedetten dőlhetsz hátra :))

    VálaszTörlés
  6. Hi-hi-hi, de édesek vagytok! :):):)

    VálaszTörlés
  7. Na, tessék! Milyen helyre kis táskát rittyentettél össze. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  8. Hát ez tök jó lett! :) És éreztem én, hogy táska lesz! :D

    Lehet, hogy kicsit erősebben átérzem a számokat, akkor akár még lottózhatok is...

    VálaszTörlés