2008. november 16., vasárnap

Eredményhirdetés

A körülményekre való tekintettel, vagyis arra, hogy voltak a Rendesek és a Renitensek (nagy örömömre), 2 nevet húztam ki a kalapból. Tekintsetek el a sorsolás precíz bemutatásától, mert Zoltánművész nagyon dolgozik, így most nem kérem fel fotózásra. Én igyekeztem a kis Sony-val fényképezni, de azért ez ebben a borongós időben nem ad nagy sikerélményt, bár minden létező gombot megnyomtam rajta.

Tehát a 2 nyertes:


A 3. nyertes pedig ÉN vagyok, mert olyan olvasóim vannak, akik kreatívak, szeretnek játszani, vidámak, segítőkészek, tele vannak ötletekkel, és még sorolhatnám... Köszönöm Nektek!

Hogy mit nyertek?
Nos, Helen táskára tippelt, így ő a beígért anyagcsomagocskát kapja:


Másik nyertesünk, Léda pedig egy újságot kap (Burda, Quilts & Applizieren), német nyelvű, de könnyen érthető:


És akkor még 2 kép a végeredményről:A belseje szép lila bélésselyemből készült, na, ezt azért olyan sokat nem fogom ismételni, csúszott, mászott, meggyűrődött. És a lilát nem is értem, miért választottam, mert nem is szeretem igaziból, de hiába próbáltam hozzátenni valamilyen őszies színűt, nem tetszett. Én viszont szeretem, ha a táska belseje egyszínű és még passzol is a külsejéhez, így amikor a kezembe került az eredetileg szoknyabélésnek szánt lila, akkor belevágtam. Nem bántam meg, mert a mélylila igenis jól megy a külső anyagokhoz, van köztük egy hasonló.
De mielőtt azt gondolnátok, hogy én magamtól vagyok ilyen ügyes, bevallom, hogy (természetesen) nem, egy szintén német patchwork újságból merítettem az ötletet. :)

És akik most nem nyertek, azoknak a kedvenc versemet adom ajándékba:

Kosztolányi: Őszi reggeli

Ezt hozta az ősz. Hűs gyümölcsöket
üvegtálon. Nehéz sötét-smaragd
szőlőt, hatalmas, jáspisfényű körtét,
megannyi dús, tündöklő ékszerét.
Vízcsöpp iramlik egy kövér bogyóról,
és elgurul, akár a brilliáns.
A pompa ez , részvéttelen, derült,
magába-forduló tökéletesség.
Jobb volna élni. Ámde túl a fák már
aranykezükkel intenek felém.

Hogy már tél van? Meg jön a karácsony? Hát igen, mindig fáziskésésben vagyok.:)

Már kitaláltam, hogy ezzel megyek holnap a könyvtárba, de előtte még mindenkinek megmutogatom a dolgozóban. Hogy ne legyen nagyon direkt a dolog, majd elmegyek az ajtók előtt, mászkálok vele a nap folyamán, megvárom, míg maguktól észreveszik a kollégák... :o)

Lányok, öröm, hogy vagytok!

(Címeket kérek szépen!)

13 megjegyzés:

 1. Abszolút jó hozzá a lila, remélem, majd látom élőben is valami rendezvényen. Majd Téged is a táskádról ismerlek meg :))
  Nem vagy fáziskésésben, csak nálunk van ilyen karácsonyi láz, most kaptam "kottyantást" USA-ból, hogy milyen szép ősz van, és varrjak szép őszi dolgokat is. Gondolnám, majd jövőre :))

  VálaszTörlés
 2. Gratula a nyerteseknek! És A táskához Neked is! A könyvtárba már legalább félig megpakolt állapotában vidd a táskát, nehogy túltöltsd!:))
  Ja, és a lila nagyon jó hozzá bélésnek!

  VálaszTörlés
 3. Hú, ez igaz? Én vagyok a "renitens" nyertes?! Hát ez óriási! Ez az első játék, amiben részt veszek, és máris nyerek!!! Köszönöm! :)))))))

  VálaszTörlés
 4. Jaj, örömömben majdnem elfelejtettem írni, hogy csodaszép a táskád! Nagyon jók a színei! Biztos nagy sikered lesz vele!

  VálaszTörlés
 5. A táskát mikor lehet megnyerni? Arra beneveznék.

  VálaszTörlés
 6. Örülök a nyerteseknek,de főleg ennek a játéknak,jó volt a hangulata!!!:)))

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lett a táska. Mondjuk én erősen elfogult vagyok a lilával kapcsolatban, de enélkül is nagyon jó az árnyalat!

  VálaszTörlés
 8. Lányok, hát... veletek minden öröm, tényleg.Szerintem játsszunk még idén! Nekem volt nagy öröm.:):))

  És a címek?

  VálaszTörlés
 9. Gratula a nyerteseknek! Legközelebb talán nagyonbb szerencsém lesz...

  VálaszTörlés
 10. Még jó, hogy ma este egy rémesen unalmas ülésen voltam, közben mindenkinek a nevére rákerestem, így a Tiédre is. Innét tudtam meg, hogy milyen jó kis blogot készítettél! Hogy erre mikor van időd! Holnap mandula?

  VálaszTörlés
 11. Hát olyanokat, hogy nahát, meg hűha, meg tényleg Te?, meg de ügyes vagy.... a szokásosat. Ezért is nem merem elmondani, hogy már túl vagyok a táskám. Vagy az rajtam. :)

  VálaszTörlés