2008. október 18., szombat

Újabb félkész termékek

Mint az üzletekben, a mirelit pultnál, lassan nálam is úgy sorakoznak a félkész termékek. Lehet, hogy árulni kellene őket, nem is rossz ötlet, biztos lenne rá piac. Szerintem mindketten jól járnánk vele, én még pénzt is keresnék vele, a vevő pedig, miközben befejezné a munkát, úgy érezné, hogy alkotott valamit. Szerintem csak jó marketing kellene hozzá, az ötlet eladható. Raktáron sokat tudnék mutatni az érdeklődőknek... :)))

A 2 mostani abban különbözik, hogy dolgozom rajtuk. Még. :) Még nem raktam félre őket, még itt vannak előttem, csak rettenetesen lassan haladok velük, ugye, az a napi 1/2- 1 óra, amit kiszakítok a relaxálásra, az nem sok mindenre elég. (Nem véletlenül védekezem azzal, hogy nálam a kikapcsolódást szolgálja a szöszmötölés, nem művészi babérokra törekszem.)

Az első a tegnap éjjel már említett kis kék- zöldem, amelyet a saját festésemből varrtam laza 1 hét alatt. :) Erre szeretnék valami szabad gépi tűzést illeszteni, ha a gépem is úgy akarná, de nem akarja, ugye. Arra gondoltam, hogy a zöldek (hegyek) valamit kapnak, még nem tudom, mit; a kékek (víz) pedig hullámosat. Ez igen, így fogalmaz egy kommunikációs munkatárs. :) Talán azért, mert még ő sem tudja, mit is akar. Pláne, ha amit nem tud, az nem is sikerül neki. (Lásd: előző bejegyzés.) Jelzem: nem ilyen ferde a széle, ez csak a fotózás miatt ilyen.


A másik egy pullóver, amit a Legnagyobbnak kötök úgy 1 hónapja. Szegény gyerek türelmes, nem úgy, mint a Középső, aki alig várja, hogy kész legyen, mert utána elkezdem az övét. Azért az nagy szerencse, hogy ebben a korban már nem nőnek, vagy nem nagyon. :) Ezzel mindent elárultam.

Közelről pedig ilyen:


Ez a bejegyzés így nagyon negatív, ezért elmondom, hogy ma sikerült 2 pihentető percet eltöltenem azzal, hogy a júniusban Amszterdamban (persze, nem nyaraltam, dolgoztam) vásárolt fekete mini-tulipánokat elültettem a számukra vásárolt kék- fehér kerámiába.


Remélem, tavasszal nagyon szépek lesznek, érezniük kell, mennyire szeretjük őket. :)

7 megjegyzés:

  1. Minden nagyon szép!!!!
    Hú,dejó,hofy beírtad a hagymaültetést!!! A listámon már szerepel,de elfelejtettem.
    Kérdés: a föld alá teszel kavicsréteget,vagy valamit?

    VálaszTörlés
  2. Ez övön aluli volt! :) Most cserépbe ültettem, hát..lehet, hogy kellett volna. :( Most bolygassam meg vagy hagyjam így?

    A lista jó, én gyártom ezerrel, itthon is, bent is, különben szétfolynának a napjaim. Még jobban.
    Örülök, hogy más is írja őket. :)
    Cím? Tudod, a gyűszűt...

    VálaszTörlés
  3. Utánanézek hogyan kell....mármint ültetni...Írtam.

    VálaszTörlés
  4. Küldtem egy cikket a virághagymákról Neked,elég bonyolultnak tűnik így nekem,de te biztosan okosabb leszel!

    VálaszTörlés
  5. Fekete tulipánok egyenesen a tulipánok hazájából, Hollandiából?! Tavasszal feltétlenül tegyél fel képeket róluk...

    VálaszTörlés
  6. Ha túlélik nálunk a telet. Nekem cserépben még sosem voltak, remélem, kinyílnak...

    VálaszTörlés