2014. január 14., kedd

back to the future

Valamikor karácsony előtt történt meg az, hogy keresgélnem kellett  a saját blogomban, így több régi bejegyzést is elém került, itt is ragadtam. Ennél rosszabb volt az a felismerés, hogy micsoda vidám, szarkasztikus, csípős, jópofa bejegyzések kerültek ki a kezem alól, ami egyenesen abba a keseredésbe torkollott, hogy micsoda szuper csaj nő voltam én nem is olyan régen, most meg tessék, itt van ez a permanens nyafogás, ha nem nyafogás, akkor véleménynyilvánítás, ha meg nem az, akkor nagyjából semmi.
Kérem vissza az életem. Most.

9 megjegyzés:

  1. Ez csapda - ismerős érzés, és az a csapda benne, hogy bármikor olvasol bele a blogod bármelyik évének bármelyik pillanatába, ugyanezt érzed. Teljesen függetlenül a bejegyzések tartalmától. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gondolod? mert most baromira nem jó érzés ez, nem olvasok többet bele, azt hiszem

      Törlés
    2. Nem, nem gondolom, hanem saját tapasztalat. :-)

      Törlés
    3. Tökéletesen egyetértek aarkussal, sőt, pont ezt akartam mondani. Visszaolvastam gyerekkori naplómat, meg visszaolvastam lánykori cikkeimet, és mindig arra jutottam, hogy akkor bezzeg, még mennyire szellemes, friss, értelmes, stb volam, bezzeg most. Bár a jelenlegi bezzegmost lehet, hogy igaz....

      Törlés
    4. én úgy érzem, besült az élet(em) most, ez nem hangzik túl jól, de valahogy így van

      Törlés
    5. Az szar. Akkor most igyekezzél csak működni, és aztán egyszercsak azt veszed észre, hogy jobb lett. Komolyan.
      (És amennyi kilátszik az életedből, abból azért én inkább azt gondolnám, hogy kifingatott az őszi-decemberi hajrá, és lett ez a januári üresség, ami nehéz és lehúzó. Viszont legalább átmeneti.)

      Törlés
    6. elképzelhető, hogy a válság most ért ide, lehet, de hasonló már egy ideje motoszkál bennem, bevallom.

      Törlés
  2. De Rita, most, amikor már például futsz is? Ugyan már! Aki olyan gyönyörű, és csodás táskákat gyárt, mint amilyent például én kaptam karácsonyra! Nem is beszélve a csodás kajákról, és remek fotókról... :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. izgalom éppen van az életünkben, néha több, néha kevesebb, meg örömök is vannak, csak valahogy ámulva olvastam, micsoda élet volt régen. de az is lehet, hogy minden úgy van, ahoyg aarkus mondja.

      Törlés