2013. november 17., vasárnap

ez a kérdés, válasszatok

Mindösszesen két dologról írhatnék, mert azt nem nagyon várhatja el senki, hogy a férjem szülinapjára készített életem legrondább tortáját egyáltalán szóba hozzam, ugyebár, szóval, vagy  táskákról tudok írni, még inkább mutatni őket vagy könyvekről. Lehet választani, prioritást keresni.

El tudom mondani, hogy miket olvastam mostanában, mi tetszett és mi nem, bár ennél szélesebb spektrumon tudok mozogni, és meg tudom mutatni az új Hobo táskát, ami vízálló és nagy és zsebes és színes és imádom.

Persze, beszélhetnék még az alváshiányról, a futásról, az új diétámról, a házban uralkodó (v)iszonyokról, hogy  rendetlenség és por és utálom, a beszerzési nehézségeimről, hogy már utálok megnézni egyeseket a FB-on,  hogy nem bírom már tovább a politikát, hogy lassan hányok és undorodom mindentől, ami közélet*, hogy miről szoktam álmodozni, hogy what's up Hollandiában, hogy közeleg a karácsony, a szervezetfejlesztésről, a jövőbeni terveimről, a mindenféle gátjaimról, örömet okozó levelekről, a jóemberről, a filmnézési szokásaimról, az őszről, meg ilyen  finomságokról, de ne legyünk telhetetlenek, két téma van  a napi menüben.

*mert ez lassan kizárólag politika

6 megjegyzés:

  1. A táskát szívesen megnéznénk. A torta attól még lehetett finom, erről kérnénk az ünnepelt véleményét (Isten éltesse!).
    Aztán időnként szoríts be pár szót a többiről is, nekünk ez tökéletesen megfelel. :o)

    VálaszTörlés
  2. Ilyen sorrendben jó is lesz a beszámoló, csak írjad, jól fog esni, meglátod... :-D

    VálaszTörlés
  3. Mindegy miről írsz, imádom.
    Leginkább az álmaid és a gátjaid érdekelnének. :)

    VálaszTörlés
  4. A jó könyvekről írj, és a terveidről meg a szervezetfejlesztésről!

    VálaszTörlés
  5. Rád bízom - kíváncsian várom bármelyiket - pontosabban mindegyiket :)

    VálaszTörlés