2013. szeptember 6., péntek

előreaggódás

Most még szép a nap, most még könnyű futni, na de ha beköszönt az ősz...!


7 megjegyzés:

  1. Óh, csak a "Kisgömbőc" mesét tudnám feledni!

    VálaszTörlés
  2. http://parkkiado.hu/termek/futni-szulettunk.html

    VálaszTörlés
  3. Ezt a könyvet nyár elején vásároltuk, mert a családban többen vo

    VálaszTörlés
  4. Vonzódnak a futáshoz. Valamiért az előző bejedyzéseket se folytatni,sem törölni nem tudtam. A férjem már nyáron is futott, amúgy mindig sportolt, és miután elolvasta elmesélte nekem(tudok ám olvasni!), és akkor mennem kellett vele. Meg Veled Rita! Sóvárogtam mikor a futásról írtál, és összeszedtem magam. Az én boldogságom többnyire még az, hogy sikerült teljesítenem az 5-6 km-t. De azt konkrétan érzem, hogy kevésbé vagyok erőtlen, mint a futás előtti időben. Én is a kötő-ülve matató típus vagyok. A könyv nem volt várakozáson felüli, mint ahogy beharangozták, de tanulságos , érdekes helyenként. Ha elolvasod, kíváncsi vagyok a pontozásodra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. napok óta azon godnolkodom, vajh kivet-e a futós társadalom, ha megírom a véleményem. jó,még nem írom meg,a felénél tartok, de még nem érzem a relevációt. sztem egyszerűen nincs jól megírva, aminek oka lehet, hogy újságíró írta. véleményem szerint az író és az újságíró nem ugyanaz, s nem automatikusan következik egyik a másikból.

      fuss, mert az jó testnek és léleknek. hű, de örülök neked!

      Törlés
  5. A férjem is nagyjából végig fujjolt, hogy micsoda kusza írásmód meg ilyenek, pedig nincs különösebb irodalmi képzettsége. De jól megírt könyvet valószínüleg olvasott már. Csak pontozz majd érzésed szerint! Legfeljebb felkeres az író anyukája!

    VálaszTörlés