2013. szeptember 19., csütörtök

előre szólok, nyafogás

A nők (én is) sokszor mondják, hogy jaj,  mert mindig történik valami és zajlik az élet, de azért én most tényleg szeretném, ha történne végre valami és nem arra gondolok, hogy törjön össze, szakadjon le, romoljon el, menjen csődbe, meg ilyenek. Egyszerűen csak szeretném, ha valami történne, mondjuk, kiderülne, hogy mégis van egy amerikai nagybácsim,  de hogy ne legyek telhetetlen és pénzmotivált, az is elég lenne, ha kiderül, hogy elég a festék, hogy a Középső talál albérletet, hogy megtalálom végre, amit keresek, hogy nem vesztem el*, ami fontos, hogy visszatér a barátnőm, hogy tényleg eljutok majd Velencére**, hogy gyönyörű őszünk lesz színekkel és formákkal és ködökkel,  hogy ilyenek. Vagy hogy nem idegesít a sok, hirtelen szaporodásnak indult oravecnóra és müllerpéter. Nincsenek nagy vágyaim, ilyen történésekre vágyom.
Ha felvidítana egy tál körte, ha megtelnék az élettel.

De átgondolva azért a nagybácsi lenne mégiscsak a legjobb történés. Nem akar valaki örökbe fogadni? Nagyon rendes unokahúg lennék, ígérem.


Ja, ez meg közben megnyerhető az oldalamon.



*a házban

** nem abba (ott voltam kétszer), hanem ebbe

10 megjegyzés:

  1. Az amerikai nagybácsi (pénze) nekem is jól jönne nagyon, ez a szeptember két iskolással, egy bölcsissel nagyon durva.
    A többihez drukkolok neked. Nekem ilyenkor segít, ha fogom a fényképezőgépet, és elindulok makrofotózni*. Esőcsepp most van bőven.

    * lelkes amatőr vagyok sima géppel, semmi több

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még szeretném idevenni az idődimenziót is, abból is kérek.

      Törlés
    2. Hát igen... Valóban.
      Viszont akkor mégis csak az ámérikai nagybácsi lesz a megoldás itt, hiszen az idő pénz...

      Törlés
  2. vegyetek nevetekre, mert ez így végre party bag ;)


    egy válaszba sűrítve

    VálaszTörlés
  3. jaj te Lááány! ;)Nem lennének ilyen problémáid, ha olvasnád a jó kis oravecz és müller okosságokat és beépítenéd oda ahová kell. bezony!!! :)

    ( jelzem, míg olvastad, végig tartottam az IRÓNIA táblát )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elkerülhetetlenül belefutok a fb-on, mint szöcskék, pattannak le rólam.lehet, hoyg sajnos? :D

      Törlés
  4. Én is szeretném, ha történne végre valami!!!
    Szívesen beállok társnak a várakozásba, ugyan nekem más vágyaim lennének, de hátha így gyorsabban jönnek a jó dolgok :) :)

    VálaszTörlés