2013. június 24., hétfő

mozzanat

Jól van, hoyg nem értitek, mitől tartok én az elkövetkező egy hónapban, hát pl. az előbb fel kellett hívnom a Legkisebbet és azt hittem, a legfontosabb az egész beszélgetésben az volt, hogy mennyire meghatódott, mert sorra búcsúznak tőle az ismerősök és a családtagok pedig hoyg dicsérik, mert milyen nehéz volt neki az első két hónap*, de milyen ügyesen helytállt és mennyire megfelnőttesedett, satöbbi, ez olyan 10 perc volt, majd a végén mondom neki, hogy jaj, megvan a jegyed, ugye, és hogy jaj, hát mindjárt érkezel**, hát mindjárt csütörtök, erre azt mondja, milyen csütörtök, pénteken érkezem.... irgalom, ez a felnőtt gyerek képes lett volna egy nappal később kicuccolni hazainduláshoz.


* tényleg nagyon nehéz volt, nagyon, nem tagadom, sőt
** Hollandiából haza, majd el Svájcba

9 megjegyzés:

  1. Annyira röhögök, közben meg érzem a dolog súlyát, de fura ez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem kisebb szívrohamom volt, biztos jelezte volna egy gép... ha itthon lesz, majd vihogok, bér Zé már most is. miközben tépi a haját. ;)

      Törlés
  2. :D
    Hollandiában nem jártam- ami késik nem múlik- de Svájc miatt légy nyugodt, szuper kedves emberek, nyugalom, tisztaság stb. Tapasztalatból bátorkodom írni, itt élek a családommal.;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igazán??? mennyire jó ez, csak nehogy visszaéljek vele :)
      és merrefelé laktok?

      Törlés
    2. A Bodensee partján. Romonashorban. :D

      Törlés
    3. Rüti! itt lesz a mi csemeténk, nem vagyok tljó térképértelmezésben (sem), de nem annyira messzire van a Bodensee-től. nem ANNYIRA.
      a térképen. mert élőben ki tudja? :)

      Törlés
  3. Mélységesen átérzem az érzéseid. A lányom augusztus elején utazik Brüsszelbe. Igaz, hogy 18 évesen elment itthonról a nagyvárosba tanulni, de azért mégis...
    Kati

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tartok tőle, hogy félreértettél. mi nem attól tartunk, hogy újból elmegy, hanem, hogy a köztes 1 hónapot itthon tölti :D

      ez persze vicc, de minden viccnek van alapja :) kicsit nehéz a gyermek..

      Törlés
  4. Hát tökéletesen - biztosan az agyamra húzódott már az elutazása.
    Amúgy minden gyermek nehéz egy kicsit - a szülőnek.
    Kati

    VálaszTörlés