2012. július 28., szombat

yes

A sokadik A betűs országnál elmentem zuhanyozni, de mondtam a férfinak, hogy a G betűnél szóljon, nehogy lemaradjak a bevonulásunkkor, azonban visszaérkezésemkor lakonikusan mondta, hogy már a B-nél járunk.
Nagyon bírom, hogy az olyan, szinte nemzeti himnusznak számító Tűzszekeret is  lehet úgy interpretálni, hogy az  a humor által sem veszt a mondanivalójából. Hogy az nem tűnik szentségtörésnek, sőt.

4 megjegyzés:

 1. Az én két gyerköcöm azóta már vagy 10x megnézte újra neten ezt a részt! Egyszerűen imádtuk! :-)De összességében nagyon tetszett a megnyitó!

  VálaszTörlés
 2. nekünk abszolút csúcskategória,de mi midig is szerettük, ahogy a britek tudnak ünnepelni. vagy megemlékezni, tökmindegy.
  tudnak úgy pátoszt felmutatni, hogy közben nem csapnak át giccsbe, hogy a humor is a helyén van, hogy lehet humort becsempészni (látványosan is akár), mert belefér.

  az említett részből csak vágott verziót találtunk, de azt már többször:DD

  VálaszTörlés
 3. Én is bámultam, kuncogtam, de aztán jött az álommanó és elaltatott a szemtelen...
  És most nem tudom ki vitte a lángot?!

  VálaszTörlés
 4. óh,pedig az a nagy izgalomvolt bizony! hát kérlek, nem egy ember vitte, hanem az egész jövő... hét fiatal egyszerre gyújtotta meg a kandelábert, amin körbefutott a láng, felemelkedett és felemelkedés közben összeértek egy nagy lángot alkotva. csoda dolog volt, nekem nagyon tetszett. ahoyg végig a műsorban a gyerekeknek nagy szerep jutott

  VálaszTörlés