2012. július 23., hétfő

Kinek mi a leggyengébb

Ha összehasonlítom az egy évvel ezelőtti időszakot, vagy a még korábbiakat, a mostaniakkal, elkezd nagyon zavarni ez a rengeteg fejfájás, én nem vagyok voltam egy fejfájós típus, láttam sok fejfájós embert, meg migréneset is, én azonban nem ismertem ezt a fájdalmat. Az utóbbi egy évben viszont irgalmatlanul sokat fáj a fejem, az elmúlt hat hónapban pedig még ennél is rosszabb a helyzet, egészen széles skáláját ismertem meg ennek a rettenetnek, az enyhe "érzem, hogy van fejem"-től a "csillagokat látok"-ig mindent fel tudok mutatni. Ma például annyira fájt, hogy azt vettem észre, hogy szorítom az állkapcsom veszettül, talán mindjárt el is törik, egyébként pedig lőjetek tarkón, különben megbomlik az elmém.
És hosszan.

7 megjegyzés:

  1. Kivizsgálni elkezdték már?

    VálaszTörlés
  2. A barátnőmnek a bölcsességfoga okozta az évek óta tartó fejfájást, (nem volt elég helye), érdemes esetleg erre is gondolni. Bár gondolom a jó tanácsokkal már tele a padlás. :)
    Jobbulást!

    VálaszTörlés
  3. en erre ugy gondolok, hogy a fajdalom, mi faj, az nem feltetlen konkret dologtol van. a tested megszokik egy semat es gyakorlassal egyre jobban csinalja... jot is rosszat is. kezdetben konkret oka volt, hogy miert fajt a fejem (nyakcsigolyam megroppant) de en ugy erzem ma mar egyszeruen `csak` rutin. az egy ami valamennyit mindig segit, az ha ellazulnak az izmok.
    de van egy olvasat, amit en nem vagyok hajlando megcsak megsem fontolni, miszerint oregszunk:-)
    puszi!

    VálaszTörlés
  4. Jaj, nagyon sajnálom. El sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet így létezni, bár az is igaz, hogy az én ingerküszöböm mélyen a bányászbéka hátsója alatt van. Szépen kérlek, menj orvoshoz! Vannak ám jó és lelkiismeretes dokik is (saját tapasztalat). A fejfájás nem jár a korral együtt, 60 vagyok, de nem szokott fájni a fejem, más testrészem szokott. Kati

    VálaszTörlés
  5. Hát, igen. lehet, hogy túl józanul hangzik, de én is a mondó vagyok, hogy irány az orvos!

    VálaszTörlés
  6. Én két éve lettem fejfájós, 28 évesen. Azt is megéreztem, ha Pakson műszakváltás volt. Mielőtt elmész orvoshoz, kérlek próbáld ki a MagneB6-ot. Ugyanis ha a szervezeted nagyfokú igénybevételnek van kitéve (bármilyen), akkor nagyon hamar felemészti a tartalékait. Nekem évente 2× (tavasszal és összel) elég. Ha egy doboz nem segít a problémát megoldani, akkor a következő állomásnak egy fájdalomambulanciát ajánlok.

    VálaszTörlés
  7. a Magneb6 azért érdekes, mert két éjjel is begörcsölt a vádlim, jajdejó ötletet adtál,köszönöm!

    VálaszTörlés