2012. július 31., kedd

Befőzés XIX. - őszibaracklekvár

Az őszibarackot szeretem vaníliával és/vagy fahéjjal ízesíteni, így főzni meg lekvárnak, de amikor ilyen finom példányokat kapunk, mint most, akkor semmit, de semmit, pur nature. 
5 kilóból készült, s mint tudjuk, pektin nélkül.




6 megjegyzés:

  1. Minek is az a pektin a lekvárba,majd megköt a lefolyóban!
    Én a körtelekvárt szeretem fahéjjal!

    VálaszTörlés
  2. Az őszibarackot sárgadinnyével próbáltad már?

    VálaszTörlés
  3. na, az éppen tervben van,már nézegettem őket,finom,ugye?
    (sejtettem...)

    VálaszTörlés
  4. Így igaz, nálam is most készültek el:)

    VálaszTörlés
  5. Zazi! :)))

    Most már áruld el, hogy..... árulni is fogod őket? :)) Mert annyi lesz :)

    Mi is befőztünk, de csak sárgabarackot 4X meg lecsót 3 x.. és ez is csak 7 :D

    VálaszTörlés