2012. március 22., csütörtök

Vegyítve

Elhatároztam, hogy összeírom a bűnlajstromot, mert a szőnyeg jelentős rövidülésen ment keresztül, mire tegnap késő este hazaértem, és mérges lettem, hogy hányszormondtamabüdöskölöknek pedig megbeszéltem Zsömlével, nincs több szőnyeg, le kell jönni a szerről,meg is ígérte.A listán van pl. az összes krókuszom is, meg annyi minden még, felsorolni nehéz lenne, sok van a rovásán, na. 
Csakhogy az is történt, hogy fejvadász is a Zsömi, hozza nekem a különféle megrendeléseket, így történt, hogy őt látta meg először egy olvasó, aki aztán a lila Swallowtail kendőt megvette, meg még szeretne mást is, de még felkérést is köszönhetek az Aranymedve díjas rongyszőnyegzabálónak,  az pedig úgy volt/van, hogy történt ez a megkeresés/felkérés, és akkor én kérdezgettem, hoyg de hát miért éppen én, meg ilyesmit, és volt ugyan először racionális válasz, hogy ezért, meg azért, végül azonban csak elhangzott a megdönthetetlen érv, mely előtt csak meghajolni lehet, vagyis, hoyg mert a Zsömi szép.


Egyébként pedig nem íróasztal mögöttülő aktakukac, nemcsak szerzi másoknak a munkát, hanem maga is aktívan részt vesz a folyamatokban, egy, hoyg a háta mögött lévő farakást minden reggel megbontja (lásd: magas Déva vára), kettő, hogy abba a fatuskóba azt a fene mély lyukat létrehozni nem olyan könnyű ám, hosszú napok kemény munkája van benne, tehát kitartásban, erőfeszítésben, lelkesedésben, elszántságban, majd az elért eredmény feletti sikerben nálunk hiány nincs, ez nyilvánvaló.


14 megjegyzés:

  1. Rémes sora lehet ott Nálatok annak a jószágnak...

    VálaszTörlés
  2. Ezen most jót kuncorogtam... :O)

    Na akkor gyorsan idekörmölöm, hogy mi mire jöttünk haza tegnap este! :-)

    Ugye adva van kettő öreg kutya (nem kicsi egyik sem)...
    Adva van két szoba, abból az egyik a gyerekeké (nem a kutyáké, nekik sem tilos, de alapvetően nem is szabad bevackolniuk a játszószőnyegre)...
    Adott állapot, hogy a két szoba között nincs ajtó (hiába kértem a Jézuskától Karácsonyra, pedig még jó is voltam)...

    Szóval amikor elmegyünk itthonról, be szoktam húzni a két szoba közötti ajtónyílásba a háncskosarat, hogy ne menjenek be rosszalkodni (főleg a retrieverem)!

    Tegnap a 15 centinyi maradék nyíláson sikerült az egyiknek (valószínűleg az öreg fejjel kukázási szokásokat felvevő Golden-emnek) befurakodnia és kifürkészhetetlen indokokból kifolyólag az anyag és filcfecnikkel teli kiskukát széthordani a lakásban... :-)))

    És olyan öreg, hogy alig megy, alig hall, de a hülyeségre azért van esze... :O)
    De biztos azért volt, mert fodrásznál volt és meg lett szabadítva a téli bundájától, történetesen kopaszra, így karcsú kutya létére mit neki egy 15 cm-nyi nyíláska... :-)))

    VálaszTörlés
  3. Ez a kutya röhög ott a képen!:)

    VálaszTörlés
  4. Zsömi igen hasonlít a mi gyerekkori kutyusunkra.....nagyon szeretnivaló!!!!!

    VálaszTörlés
  5. sanyarú sors ez, igen! :)

    Krisztám, akkor ennek nincs vége, ne reménykedjünk :))) öööö... egyébként nyírni kell őket??

    Gloriart: ez a büdöskölök szembevigyorog,igen :)

    Mammka: óh, az nagyon jó lehetett, nagyon...!!

    VálaszTörlés
  6. Béláéké aprófát hasogat, gyújtósnak télig még Zsömle is belejöhet. ;)

    VálaszTörlés
  7. Mindent összevetve a Zsömi gyönyörű :)!

    VálaszTörlés
  8. Mindent összevetve a Zsömi gyönyörű :)!

    VálaszTörlés
  9. Mennyit dolgozik ez a szegény rossz sorsu kutya naponta? Tudod te azt,hogy csak napi nyolc óra a meg engedett munka ídő! Sőt a gyerek munkát büntetik is!
    Jó lessz ha vígyázol,mert beperelnek kutya kínzásért!
    Olyan nagyon meg dögönyözném!!!!!!!!!!!Szné Gabi

    VálaszTörlés
  10. Ez a kutya büszke és öntudatos arccal tekint a kamerába, elégedetten a jól elvégzett munkával. Mint egy alkotó mérnökember... :))) Mint egy sikeres fejvadász! :))
    Lehet a farakásban élősdi/egér/sün?
    Ha bármit újra akarsz ültetni, előtte érdemes megfigyelni az eb közlekedő útvonalait, a házőrző "járőrözés" miatt ott felesleges kísérletezni, úgyis kitapossa... :)) Nálunk egy bizonyos típusú puha és meleg takaró jár úgy, mint a rongyszőnyegetek, az agárnál végzi, aki aprólékos csipkemintát rágcsál bele, aztán amikor már alig marad anyag, jöhet a következő. :) (Egy áruházláncnál felfedeztem a típust 500 Ft.-/db áron, hát legyen!)
    Egyébként Zsömle tényleg szép!
    Luca

    VálaszTörlés
  11. ezt lehet dögönyözni, bárkinek, séta közben idegenek megcsodálják, ez elég is neki,már lehet simogatni, dögönyözni... nem feltételez rosszat senkiről, én ilyet még nem is láttam.:)
    odaadó, szó szerint...

    a krókuszok korábban voltak,mint Zsömlekutya, ültetni semmit, csak ami bent van a földben, az maradhasson ott, azzal is megelégszünk!m

    VálaszTörlés