2012. január 31., kedd

Újdonság

Gyakran találom meg a vigaszomat a konyhában, szívesen próbálok ki új ételeket, kedvelem az új illatokat, s hogy újabban fényképezek is itt, ne csodálkozzon senki, hisz mondom, hogy szerelem ez. A masinámmal jóban vagyunk, ugyan többször készít rossz fényképeket, mint ahányszor én ezt ildomosnak tartom, de alapvetően kezdünk egymáshoz simulni, néha már képes azt mutatni, amit látni szeretnék. Amit látni vélek. Többször meg nem. 
Egy kicsit visszakaptam magam általa, időnként még azt is képzelem, hogy nyitottabb lettem megint, de ez a gondolat messzire vinne, mi nem arra megyünk most, maradjunk a mai kísérletnél, gyömbér és narancshéj szirupban innen. A gyömbért  nagyon szeretem, a narancsot ki ne szeretné, és még vaníliarudat is találtam itthon, ki volt rendelve nékem erre a napra az újdonság több szempontból is. Új  a recept, de új volt a fotózás is, arról majd mesélek, viszont új az is, hogy most szakítok a magam által felállított szabállyal, mely szerint nem nyomom tele a blogot fényképekkel csak azért, mert azt hiszem, hoyg szépek, van azoknak saját oldaluk
Ennyit az elhatározásaimról.

A lényeg, hogy így indulunk.




S nem sokkal később ide érkezünk meg.



katt a képekre nagyításért
A se nem hosszú, se nem meredek sétautak is magukban hordozzák a meglepetés erejét.

8 megjegyzés:

  1. Hát..., lassan elmehetnél egy gasztrolaphoz is fotósnak. Én ugyan a narancshéjat nagyon nem, de azért ez nyami.
    És ez a fekete háttér! Szuper, hogy mennyire élnek a színek. Szinte fénylenek belülről! Vajon lehet így fonalat is fotózni?

    VálaszTörlés
  2. Gasztoblogger születésének vagyunk mi tanúi mostan...

    VálaszTörlés
  3. áh nem, nem az én receptem, láthatjátok, csak a fénykép! de nagyon szeretem, nem tagadom.és nagyon jólesik, hogy nektek is tetszik, ezt sem tagadom.

    VálaszTörlés
  4. Na ugye, lassan nem kell kizárni azokat se, akik a sütit ikszelték be. :-)

    VálaszTörlés
  5. Szuper, szuper! :))) Nagyon jók a fotóid, különösen azok tetszenek, ahol a kanál feje is látszik a háttér előtt. Ne csodálkozz, ha egyszer bekopogtatok egy tál/tányér fotózni valóval. ;D

    VálaszTörlés
  6. szeretnétek, hoyg leírjam,hogy készült? akartok nevetni? :)

    egyébként meg vagyok sértve, csak EGY ember írta, hoyg tortákat sütök, sztem ez így nem jó. :)

    VálaszTörlés