2011. december 2., péntek

Sűrítmény

Én nem szoktam érteni, amiket mondanak a barátnőim, hogy lefűrészelnek, becsavaroznak, a műgyantát sem értettem, vihorásztak is, ha jól emlékszem, és amikor a 14 éves Vera azt mondta, hoyg az   IKEA bútorokat még egy három éves is össze tudja rakni, akkor pislogtam, hogy mondjam-e a magam verzióját, végül bevallottam, de kár volt, mert akkor az anyukájaOrsi mondta, hogy ő az ötfiókosat is, mindig lehet a barátnőkre számítani, ha elbizonytalanodom magamban. Megmondják a tutit, kétség ne legyen.
Ez most a fotóapparat rengeteg gombjáról funkciójáról jutott eszembe.
És az is van, hogy idén szoknyában fogok járni télen, mert a Zsömi, amikor még kisfiú volt és nem tudta, hoyg nem szabad, akkor széttépte a szépnadrágomat és a csizmámat is, most már tudja ugyan, de most már fázom is. És nem, nem tudok elmenni venni, mert egyrészt ez nagyon macerás, ahogy azt korábban is írtam, másrészt nem tudok elmenni, mert nincs csizmám és még szoknyám sem nagyon, harmadrészt pedig abban az időben, amikor el tudnék menni, akkor éppen az ezekre valót keresem meg.

A tettesről készített kép már két hetes, ám azért mutatom, mert jól felismerhető benne a két vonal találkozása, a bal, lelógó fül hordja a golden retriver, míg a jobb, felálló a németjuhász géneket.

11 megjegyzés:

  1. Szerintem a kamaszok (Zsömi) azt gondolják, jobban tudják, hogy mit hordjon az anyukájuk (Te), hogy ne legyen ciki, hanem menő. Tehát az a csizma és az a nadrág nyilván nem volt megfelelő... :o)

    VálaszTörlés
  2. Annyira édes ezen a fotón, a felemás fülecskéivel, hogy biztos képtelen vagy haragudni rá, úgy igazán, ahogy ez le is jön a postból :-))
    Jól megdögönyözném a kis buksiját.

    VálaszTörlés
  3. na, így mindjárt más a rálátásom a dologra, tessék, kertrendező-performanceművész-divatdiktátor. bocs, hogy ilyen kutyánl van, mindenhez ért,khm.

    hát,dögönyözzük a fejét, a hasát, a lábait, simogatjuk a kis bundiját. bundás röfike, ezt szoktam neki mondani. ettől ellágyul(ok).
    :D

    VálaszTörlés
  4. Jujj, de megdögönyözném, annyira édes! Azok a fülek!!! :-))

    VálaszTörlés
  5. Olyan, mintha elaludta volna a fülét (haját)... :O)

    VálaszTörlés
  6. jól van, hogy a fülei a lényeg,értem én, az pedig, hogy nincs nadrágom, nem zavar benneteket!!
    kölcsönadjuk napibérbe a kutyát. dögönyözhetitek (elmenne mindenhová,mindenkit szeret)
    és imádja a dögönyözést.

    olyan bundája van, de olyan...!

    VálaszTörlés
  7. Te, Rita, ez a napi dögönyözős-bérbeadós tök jó ötlet! A bérleti díjakból futná gatyára, csizmára...
    és mindenki jól járna (dögönyöző egyén+kutya+Ritagazda is)!!! ;-)

    (Egyébként ilyen fülszerkezet mellett a kutyát-macskát nem fogja érdekelni soha, hogy neked nincs gatyád... A kanyarba sem leszel sosem a fázós zrityóddal! A kuty kiütéssel győzött, sajnálom...) :-)))

    VálaszTörlés
  8. na, ez lesz a biznisz :D

    egyébként az én fülem is elfelé áll, esetleg mutassam azt is??:DD

    VálaszTörlés
  9. Milyen nagy már! És milyen bájos fülecskéi vannak :)!

    Talán ha levágnád a nadrág szétrágott részeit, ahhoz hozzávarrnád a csizma megmaradt darabjait..... :)

    VálaszTörlés
  10. Hát ez egy cuki :-)
    Mást nem lehet mondani, mint ahogy haragudni sem :-D

    VálaszTörlés