2011. december 9., péntek

Része

Egyébként meg úgy gondoltuk, hoyg mivel mi nem lepődünk meg és tátjuk a szánkat , ha a Szikora János az Auchan-ban akciós banánt vásárol mellettünk, elvégre a színházi rendező is ember, szeretheti a banánturmixot ő is, szóval, hoyg mi majd a TV-ben sem bámuljuk meg a bemondókat, szerkesztőket, átsiklik a tekintetünk felettük, ember, ember, kész, de azt nem tagadhatjuk, hoyg a kedvenceinket látván megilletődtünk és egészen tiszteletteljes hangulatba kerültünk*, míg a nekünk nem tetszőt azahülyebarom-mal és kézlegyintéssel elintéztük.

*és ennek megörültem, tudunk tisztelettel nézni valakire

4 megjegyzés:

  1. Kedves Mici, épp a Veled készült interjúnál fogtam a fejem... csacsogtak, csacsogtak, csak Rólad nem nagyon tudtunk meg semmit.
    De - ha ez vigasztal - ez kizárólag a műsorvezetőt minősíti... meg a vezetőséget, aki hagyja, hogy ő legyen mindenhol.

    VálaszTörlés
  2. Velünk egyszer esett meg, hogy az ikejában vásárolván szembejött Süveges Gergő. Nem nagyon nézünk tévét, azért én rájöttem, hogy honnan ismerős, az uram nem, ő csak jólnevelt, és aki ismerős, annak köszön. Jól rá is köszönt, hogy Jónapot, de Gergő is jómodorú, és szépen viszonozta. :)

    VálaszTörlés
  3. Csigaszabó :DDD
    Nekem anno Kepes András köszönt néhányszor lelkesen, mikor a Kiskörúton találkoztam vele (akkor még arrafelé volt az egyetem, ahová jártam), mai napig nem tudom, miért :) de én is jólnevelt voltam :)

    VálaszTörlés