2011. szeptember 24., szombat

1672. bejegyzés, melyben szaporodásnak indulunk

Rögtön kell egy másik kutya, hogyne, akkor nem fáj a másik elvesztése, csak éppen én azt akartam, hogy fájjon, életem egyetlen kutyája, hát fájjon bizony, ahogy annak fájnia kell. Azt gondoltuk, tán nem is lesz itt soha többé másik kutya, aztán  meg, hogy egyszer majd mégis, majd és valamikor, amikor már nem fáj, legfeljebb sajog, de azt is jólesően, hogy olyan kutyánk volt nekünk, de olyan. 
És akkor most itt ez a kis gömböc, a Zsömi.



S ahogy a naptárt nézem, látom, hoyg napra pontosan egy éve nincs kutyusunk.


15 megjegyzés:

  1. Ennek a pofának...nem lehet ellenállni..., illetve lehet...csak nem érdemes!:-) Ennivaló, mint egy friss, ropogós zsömle.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, nagyon édes! Remélem, sok örömöd lesz benne. :)

    VálaszTörlés
  3. Jaaaaaj, de édes, főleg a 2. fotón, ahol annyira bújik! Kis szeretetgombóc! Én is elfogadnám! Szeressétek nagyon, és legyetek nagyon jó barátok! :)

    VálaszTörlés
  4. Angyal kicsi szíve:) HÁt ő gyönyörű és ennivaló és imádni is....jó ez hidd el jó ez!

    VálaszTörlés
  5. hát ez, hogy napra pontosan, azért ez nagyon fura, nem? hogy így jött ki pont :) jobban nem is lehetett volna csinálni :) úgy örülök!

    VálaszTörlés
  6. zsömlegombóc,mi is mondjuk neki, igen:o)


    nagyon odavagyunk érte,most néztünk körbe a kertben,játszottunk vele,hát,tudjátok....

    Orsi: itthon derült ki, nagyon furcsa!

    VálaszTörlés
  7. Világszép ez a kis büdös:)
    Képzeld, mi tavaly jártunk hasonlóan, abszolút nem terveztük, október 4-én hoztuk haza Psdlizsánunkat a menhelyről, szinte órára pontosan akkor, amikor előtt egy évvel Morzsit elütötte az autó. Kát nappal utána jöttünk erre rá. NEM LEHET VÉLETLEN!!!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon édes a kiskutya! Legen sok örömetek!!

    VálaszTörlés
  9. A mi kutyánk is 14 év körüli volt, amikor el kellett altatni. 1 évig üres volt a háza, aztán egy napon a piacon egy fiatalasszony ajándékba kínált 4 pici kutyust, mondván, hogy a 3 gyereke mellett őket már nem tudja etetni. Rögtön örökbe fogadtam Zsömit, egy szeretetreméltó bohóc lett, kár, hogy itt nem lehet fényképet küldeni.
    Teljék sok örömetek egymásban!

    VálaszTörlés
  10. Annyira édes! Szinte érzem a kölyökkutya-illatot!

    VálaszTörlés
  11. Zsömi! Aztán jó kutyus légy! Hozz sok örömöt ebbe a házba. (Tudod; mert megérdemlik :o) )

    VálaszTörlés
  12. Édes Istenem, a mi retrieverünk is pont ilyen volt, amikor hazahoztuk! A mai napig emlékszem, hogy mekkorka volt, ahogy ott gombolyodott az ölemben az autóban! :-)))

    Őnagysága az első kutyám, most már 13 éves és mi csak dédi-kutyának hívjuk, mert az elmúlt egy évben megtotyakosodott, nagyon megöregedett a bolondos önmagához képest! (Néha még most is felvillan benne az a játékos infantilizmus, ami 12 éves koráig jellemezte, de aztán rájön, a lábacskák már nem olyan strapabíróak...)

    Imádom! Soha nem lesz még egy ilyen szelíd bárányunk, mint ő! Szeretve bújok a nagy bundájához minden nap(amíg csak lehet)!

    Sok örömötök lesz benne, mert a retriever csodálatos kutya!

    VálaszTörlés