2011. június 15., szerda

Idén több játék

is lesz, több közös játék, most éppen Textilcsodával hirdettünk egy közös játékot, amelynek lényege, hogy azok között, akik július 31-ig vásárolnak a Textilcsoda online boltjában és megosztják a hírt a FB-on (mármint nem azt, hogy vásároltak, bár azt is lehet!), kisorsolásra kerül egy általam készített táska, egy mezei virágos táska, nem a big bag, hanem annak kistestvére, frappáns név nélkül.

Azok között, akik ugyan nem vásárolnak, de megosztják a hírt, a játék hírét, kisorsolásra kerül egy Tilda charm pack, valamint egy Niki által összeállított szalagcsomag. Minden esetben július 31. a határidő.

Most csak remélni tudom, hogy mindent jól írtam, kimerít engem az apeh, azzal a sok számmal azt érik el nálam, hogy már a betűkben sem vagyok biztos. Ezért jobb, ha a játéknak utánanéztek a facebukon, menjetek...(hagyjatok meghalni)

6 megjegyzés:

  1. Dehogy hagyunk !!
    A táskád gyönyörű, esetleg kis-nagy táska ? Nem nagyon értem a textilcsoda árait, mindenhol fél métert ír, ami ugye elég horror, a fészbukon meg egy métert ír azonos áron. no mindegy, nekem jó a Cserhegyi, bár a szalagok nagyon bejönnek.

    VálaszTörlés
  2. miért jaj?

    nem tudok hozzászólni, GIna! majd megkérdezem

    VálaszTörlés
  3. Egy ilyen végszóra ez jött... Remélem az Apeh vs. Zazi csatában te jössz ki nyertesen! :)

    VálaszTörlés
  4. Ne halj meg! És akkor most az nyerheti meg a táskát aki varrni is tudna magának? :D

    VálaszTörlés
  5. Hogy kerültem én most ide, nem tudom. Mondju ismerős volt, de gondoltam valami nagyon hasonló lesz megint. :D

    VálaszTörlés