2011. június 18., szombat

Felszerelésünk

Spagettipántos ruha, könnyű saru, napszemüveg, kis palack víz, telefon.És könyv, de ha minden könnyű is, a könyvnek nem (feltétlenül) kell könnyednek lennie, csak a kontraszt kedvéért.

 Szeretem a színeit, ezt még mondani szeretném.

6 megjegyzés:

 1. Hmmm... minden, csak az a karika nem annyira. :( Nekem valahogy nem illik ehhez a natúr romantika táskához. Anyagában, és színében sem. De a többi kiegészítőt elképzeltem, megfejeltem még egy bájos, könnyed napkalappal és a lelkem áthelyeződött Párizsba. Mmmm, de jó is lenne.

  VálaszTörlés
 2. nekem itt még az is elmegy, a szokásos,tilda táskánál nem tetszik, de ehhez fazonhoz tetszik, de nem baj, ha neked nem,lehet nem kedvelni a fülét :o)
  én Párizsban enélkül voltam,hidd el, ott bárhogy jó...

  VálaszTörlés
 3. A spagettipántos ruha nálam extrém sport, de a táska tetszik!Nagyon szépséges az anyaga.

  De én fafüllel kérném. Őőőő, olyan fakarikával.

  VálaszTörlés
 4. Óh, hát tudom én azt, hogy nem alapfelszerelés ez a cucc Párizsban, de a fíling nekem ezt dobta ki. Jaj, ha elmesélném neked, hogy én hogy jelentem meg annó az imádott városban... fáradtan, szakadtan, de boldogan, hogy végre ott vagyok. Pedig nem is oda indultam. Fiatalon az ember bármire képes, de ma már megadnám a módját, és akkor biza az említett göncöket és kiegészítőket beszerezném. Könyvet nem, mert milyen már az, hogy OTT olvasással verem el az időt, amikor annyi látnivaló van. :)

  VálaszTörlés