2011. május 13., péntek

Mint a szalmaszál,

úgy hajladoztam én ebben a bloggerveszélyt susogó szélben, hogy karbantartás, az rendben van, a blogger is ember végülis, aztán, hogy milyen gyorsak a karbantartó fiúk, este már bejegyzést írhattam.. Aztán, hoyg eltűnt, felsejlettek az áramkimaradások, hogy amikor már az egész faluban égett a lámpa, a mi utcánkban akkor sem, amikor az egész utcában, nálunk akkor sem, külön fordulókra jöttek hozzánk a karbantartók, végül lett nálunk is, de akkor már sötét éjszaka lett és elfáradtam az izgalmaktól, tehát tök mindegy volt. Féltem, hoyg hasonló lesz most is, mindenkinek, csak nekem nem, elveszik az egész blog, adtam volna az utolsó pár bejegyzésből néhányat, csak maradjon valami, most meg, hogy valóban elszállt a két utolsó post, most meg már felejtem az égőáldozatomat és méltatlankodom, ilyen vagyok.
Volt tehát egy kaszabolós bejegyzés, melyben a kertész kiírtotta a függöny nélküli ház előtti aranyesőt, mert a gazdasszony nem látott ki, röviden ennyi a lényege és volt egy másik bejegyzés is, na, azt sajnálom, a két utolsó könyvet ajánlottam, de meglehetősen impulzíve ment a dolog, így ezt ismételni nem tudom, majd holnap nekifutok. 
Ezzel pedig megkezdem az "ezvan" címkék sorozatát.

16 megjegyzés:

  1. A kaszaboláshoz
    szerző: rita
    még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én nem szeretem a függönyöket, ennek oka nincs, a hollandok' csak jó duma, én nem és kész. Ezért jól körbeültettük a házat növényekkel, mindenféle előrelátás nélkül, ahoyg mi azt szoktuk, nálunk csak úgy nőnek a növények, ZM időnként ugyan megmetszi a fákat, de azt is úgy csinálja, hogy csípőre tett kézzel megy a fa körül és nézi, hol áll ki egy ág, tehát szemre metsz, az igaz, de olyan szobrászféle szemre. Ennek megfelelően most azt vettem észre, hoyg beköszönnek a növények a házba, én nemhogy nem látok ki, de tényleg olyan sötét van, mintha barlangban élnénk, ezért utasítottam a kertészt, hogy csináljon valamit. A kertész persze morgolódott, hogy minek ültettük, meg hogy hová és mennyit vágjon le belőlük, mindet, mondtam én, így neki is látott. Az aranyesőtől néhány évig nyugalmunk lesz, mert a kertész szófogadó ember, akinek az a jó tulajdonsága is megvan, hoyg magáévá teszi a gondolatokat, így én már bentről csak azt hallottam, hogy panaszolta valakinek, hogy nincs fény, ezért ő most megszabadítja a házat, ki is vágta mindkét aranyesőt, de nem kell félni, mert maradt ott még, hol ezek is voltak.
    Na, most viszont az van, hogy van tér és levegő és fény, az ágyból látom az eget is, ellenben kintről nagyon jó a rálátás az ablakainkra, amelyeket így pucolhatok majd szorgalmasan és hang nélkül, hiszen a kertészt mégsem szidhatom, ellenben nincs függönyünk továbbra sem.

    'mondjuk, mindig minden házba benéztem náluk, szeretem, hogy nincs függönyük

    VálaszTörlés
  2. te jó ég, ezt hogy csináltad??
    most mondjam, hogy hogy örülök???
    a másik is megvan, te nőszemély?

    odavagyok, jajajjajaj

    VálaszTörlés
  3. a Reader mindent elment, megmarad minden, még ha törlöd is:) melyik bejegyzés kell még?:)

    VálaszTörlés
  4. a könyvajánlós, te, én most imáéba foglalom a neved, ha az is meglesz
    ritkán ír, de akkor nagyot szól, mármint te :o)

    VálaszTörlés
  5. 2011.05.06.
    Hát például - volt ma a könyvesbolt, tele könyvvel, de nekem sokat kellett válogatnom, hogy találjak valamit, amit megvenni elolvasni is érdemes, ott gondoltam arra, miközben iszogattam a sárgadinnyés-uborkás...
    2011.05.06.
    Annyi impulzus ért, - én azt tán elmondani sem tudom.
    2011.05.06.
    A türkiz - kézitáska, mely kockás füllel bír, s a legtöbb tippet kapta a Goubán, az Hollandiába indult, s a vásárló ezt a kedves levelet írta, pedig még meg sem kapta a teméket, "Thanks for making such a love...
    2011.05.05.
    Mániából pedig - van mindenféle, jófajta, rosszfajta, kellemetlen, meg elviselhető, de ma megtudhattam, hogy az enyém a veszélyes kategóriába tartozik, neked a szellőztetés egy mánia, ez pedig már.... veszélyes. Sz...
    2011.05.05.
    A masszázs, - mert ilyenekre járok, masszázs, meg hajfestés, úgy sorakoznak ezek a programok a naptáramban, mint egy keresett színésznő ügynökének, a különbség az, hogy nekem nem azért kell beírjam, hogy legyen ...
    2011.05.05.
    Big Ben, akarom mondani Big Bag -

    VálaszTörlés
  6. Az én "Szépséges mulasztás" címmel a zöld-lila virágos kulcstartómról íródott bejegyzésem is elszállt... :-(
    Szerintem az éterben kering valahol...

    Meg tudnád mondani Marlen, hogy a Readert hol, hogyan találom meg?
    Köszi!

    VálaszTörlés
  7. könyvajánlósat nem találok, pedig a blogkezdettől minden posztod benne van a Readerben...nem emlékszel mi volt a cime?

    VálaszTörlés
  8. tegnap este írtam: nem spojler, az volt a címe...

    VálaszTörlés
  9. Kriszta, üsd be, hogy google reader!

    VálaszTörlés
  10. Krizantám, ez sima Google Reader, egyben van a gmail-lel és a blogspotos blogokkal:)ha beirod a google-be, azonnal kidobja, onnan kezdve már csak a hircsatornákat kell neked hozzáadogatnod, és nem kell blogokon szörfölgetni, mindenki minden irása automatikusan megjelenik.én nem is tudnám másképp követni a napi 120-130 hircsatornát:)

    VálaszTörlés
  11. Zazalea, nem tudok segiteni, az nem jött le a Reader-ben...nem is volt ismerős, biztos, hogy nem is olvastam. talán még felbukkan, akkor bemásolom:)

    VálaszTörlés
  12. most hozzáadtam magamat is, de az a post elszállt, mindegy, ez van és kész, Marlen, köszönöm a segítséget, ezt bemásolom később bejegyzésként.
    és át fogok nyergelni a reader-re, igen, igen, most győztél meg!

    VálaszTörlés
  13. bizomány, megvan minden a readerben, úgyhogy a sokévi blogot is akár újra lehet írni, csak hát a hozzászólások is fontosak...legalábbis nekem :)

    (meg az olvasók)

    VálaszTörlés
  14. mindent nem lehet, gondolom én. én eddig nem readerben olvastam a blogokat, e most őszinte híve lettem, azt hiszem :o)

    VálaszTörlés
  15. Sikerült visszavarázsolnom az elveszett bejegyzésemet, hála neked Marlen!!! :-)))))))
    Naggyon-naggyon köszönöm! :O)
    Kriszta

    (Nem vagyok valami blog-guru azért ez látszik, no...Még jó, hogy van, aki ért hozzá!)

    VálaszTörlés
  16. ugye, milyen jók az olvasók? minden szempontból szeretem őket :o)

    (látod, Kriszta, tanultunk valamit megint:o) )

    VálaszTörlés