2011. április 6., szerda

De most komolyan,

nem lépek rá szándékosan csigára, nem öltem (még) embert, nem kívánom felebarátom férjét, nem tépek ki gyökerestül növényeket, nem pazarlom a vizet, nem nézek politikai műsort, nem foglalok állást bizonyos kérdésekben, nem (gyakran) mondok illetlen szavakat, nem bontom meg a Föld ökológiai egyensúlyát, tehát nem követek el égbekiáltó bűnöket, hát mondja meg valaki, miért szabta ki rám az univerzum  azt a büntetést, hogy műszaki analfabéta vagyok, hogy még egy patentot se tudok beütni sehová, hogy nem értem a rajzos ábrákat, hogy nem látom, melyik a patent felső része, de az alsót sem értem, hogy hiába forgatom, keresem, rakom, de most komolyan, hogy miért.
Nem IKEA konyhaszekrény, én azzal már régen nem, csak egy patent, könyörgöm, egy patent, aránytalan a büntetés.

9 megjegyzés:

  1. Akkor én hozzád képest egy műszaki zseni vagyok...:-) Csak épp nem tudok táskákat varrni, nem tudok idegen nyelveket, nem tudok ilyen, remekül írni, nincs ilyen fenomenális humorérzékem...
    Bizonyos dolgokban szívesen cserélnék veled. Az ilyen képességekért, egy panent elhelyezési problémája - hát hogy is mondjam csak -,igazán elhanyagolható...:-)

    VálaszTörlés
  2. Na ezek a patentozós kézikütyük másnak sem működnek, nyugi! Nekem legalábbis nem. Azaz sem:)))

    VálaszTörlés
  3. Nincs hozzá útmutató? Én régebb használtam ilyent, nem olyan bonyolult. Nekem legalábbis nem tűnt annak, egyébként meg osztom paribanu véleményét :)

    VálaszTörlés
  4. Jó már 1-2-szer próbáltam a patentozást, de én leginkább megvárom, hogy a fééériem hazagyüjjön és szépen ránézek és azt mondom: "lééécccíííí, üsd össze!"
    Na ilyen embert nem mindenkinek adnak az útmutató mellé, bibibííí...
    (Én így oldom meg ezt a témát!) :-)))

    VálaszTörlés
  5. Hát úgy tűnik a világ egyre bonyolultabb lesz !Sajna nem csak a patent .

    VálaszTörlés
  6. de nincs egy nyamvadt tutorial? mikor ahhoz is van, hogy két anyagot hogy varrjunk össze, ehhez miért nincs?

    egyébként: velem ugyan ne cseréljetek, lányok, nem járnátok jól, előre szólok :o)))

    VálaszTörlés
  7. Háááát, vagy velem is baj van, vagy a patentokkal van a baj!!! Nekem sem megy. Pedig van hozzá leírás, és fotó is.... és a fránya nem akarja, amit én akarok. (és a varrógép pedálját forrasztani képes voltam...) Pedig nagyon akarnék patentos táskákat, de félek..... többen már várják sorsukat, mert félig patentosak..... de majd egyszer, ha jön erre egy Ember.... :o)

    VálaszTörlés
  8. hát Virág, ha neked sem, akkor hová lesz a világ... :o((

    VálaszTörlés